Mini-budinci cu sos de caramel si nuci

budinca, caramel, nuca

1. Unge cu unt 6 forme de mini-budinca. Bate untul si zaharul pana devine spumos. Incorporeaza ouale si mierea, tot cu telul. Cerne faina si bicarbonatul de soda si incorporeaza-le in compozitie. Pune stafidele si nuca. Imparte compozitia in 6 forme, lasand 1cm liber deasupra, acopera cu folie si sigileaza, apoi pune-le intr-un vas la bain marie. Lasa-le pe foc 40-50 min, apoi scoate-le din forme cu ajutorul unui cutit.

2. Pentru sos, incalzeste zaharul si untul pana se dizolva. Adauga smantana si nuca si tine pe foc 1 min.

3. Serveste cu sos si frisca.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)