Legume cu branza

Legume cu branza
1.
Fierbe cartofii pana se inmoaie, apoi scurge-i si feliaza-i. Intre timp, trece feliile de dovlecei prin ulei. Frige dovleceii pe gratar su intr-o tigaie.

2. Taie 4 bucati de hartie pergament de marime medie si pune-le peste bucati de folie de aluminiu de aceeasi dimensiune. Imparte toate ingredientele pe cele 4 bucati de folie, incepand cu cartofii la baza si terminand cu cativa stropi de otet balsamic si mult piper negru proaspat macinat si putina sare. Sigileaza foliile si frige pe gratar, cu un capac deasupra, timp de 10 –15 min, pana ce branza se topeste. Desfa din folie si serveste imediat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din legume