Inele de calamar cusare si piper

Inele de calamar cusare si piper
1. Incinge 500 ml ulei de floarea soarelui intr-un vas. Intr-un bol, pune 3 linguri faina, 6 linguri malai, 1 lingurita sare, 2 lingurite boia iute si 1⁄2 lingurita chili. Unge 500 g inele de calamar cu 1 ou batut si apoi tavaleste inelele prin amestecul de faina.

2. Prajeste in uleiul bine incins 2 minute, pe rand, pana cand se rumenesc bine.

3. Amesteca 6 linguri de maioneza cu 1⁄2 catel de usturoi zdrobit si serveste alaturi de calamar, cu felii de lamaie pentru stors deasupra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare