Horoscopul lunar martie 2018: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 indică momente de tensiune, dar și momente de optimism și împlinire. Influențele astrale determină reacții și comportamente specifice pentru fiecare zodie. Află previziunile complete pentru luna martie!

Horoscopul lunar martie 2018

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec te avertizează din nou să ții cont și de dorințele celorlalți. Este și în interesul tău.

Nu te gândi mereu doar la tine, la ce vrei tu, la ce-ți place ție. Este posibil ca interesele tale minore să intre în conflict cu interesele majore ale altcuiva. Cu o doză nesemnificativă de compromis ai putea avea mult de câștigat. Sau, în orice caz, ai putea evita o pierdere sau un conflict.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur te încurajează să ieși din rutină dacă simți că te plictisești. Personalitatea ta impetuasă are nevoie de acțiune.

Începutul lunii te va găsi puțin plicitisită, puțin agasată de monotonia vieții și lisa de imaginație a celorlalți. Vei avea tendința să încerci să-i tragi pe ceilalți după tine, ceea ce se va dovedi anevoios. Dacă încerci, în schimb, să-i lași într-ale lor și să-ți găsești tu direcția ta proprie, vei descoperi că e mai ușor și mai plăcut. Inerția se va manifsta în jurul tău mai ales la muncă și între prieteni.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Gemeni te descrie în culori strălucitoare. Ești nostimă, ești entuziastă, ești plină de idei.

Vei remarca încă de la începutul lunii că în jurul tău gravitează multă lume. Oamneii sunt atrași de verva ta, te farmecul tău. Dar ar fi cazul să-ți fie cumva folositori. Atrage-i într-un proiect mai puțin obișnuit, într-o schimbare de ritm și de rutină. Ai multă forță creativă zilele acestea, deci nu te da înapoi de la provocări. Pe 10, 11 și 12 martie, vei simți din plin că treaba merge.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac te încurajează să hotărăști independent în aspectele care te privesc doar pe tine. Și nu-ți bate capul cu problemele altora.

Luna va debuta pentru tine cu dileme și iar dileme. Vei fi pusă în situația de a lua decizii în contradicție cu dorințele celor din jur. Dacă este vorba despre ceva ce te privește doar pe tine, lasă diplomația și spiritul împăciuitor deoparte. Decide așa cum vrei tu, așa cum îți convine ție. Pe de altă parte, declină-ți competența atunci când nu te privește. Altfel, riști ca un sfat dat cu bună credință să-ți fie reproșat mai târziu.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu anticipează o serie de potriviri perfecte cu unele persoane din jur. Asta te va conduce direct spre succes.

Una dintre aceste potriviri și cea mai evidentă va fi cu partenerul tău. Pe 4 și 5 martie, romantismul va înflori. Atenție sporită pe 10, 11 și 12 martie! Nu tot ce strălucește este aur. Ți se flutură prin față niște oferte tentante dincolo de care se află o mare păcăleală. Zi pas și ocupă-te de lucruri serioase.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară te sfătuiește să investești în ceva util din primele zile ale lunii. Poate fi ceva pentru casă sau ceva legat de profesie.

Ai un partener în dragoste sau în activitatea profesională? Este un moment bun să investiți împreună în ceva care să vă aducă progres. Iar dacă o puteți face fără să vă creați datorii, cu atât mai bine.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță anticipează un start strălucit. Vei fi în centrul atenției tuturor.

În jurul datei de 5 martie, vei avea câteva zile în care vei reuși ce nici n-ai gândit. Aproape orice ți-ai propune. Te mobilizezi, ești inspirată și plină de energie. Pe 10, 11 sau 12, vei fi pusă într-o situație neașteptată, dar din nou inspirația ta va găsi fără probleme soluția.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion constată că ești în fața unei alegeri: drumul mai bătut sau drumul mai interesant? Ai de gândit.

Te afli în fața unei alegeri și trebuie să te gândești bine. În primele zile ale lunii vei avea și răspunsul și vei fi mulțumită de alegere. Asta, dacă te vei încrede, ca de obicei, în intuiția ta.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Săgetător semnalează prezența cuiva care te admiră discret. În sens romantic, sau nu.

Vei fi surprinsă în mod plăcut să constați că cineva de departe își amintește de tine. Este o legătură pe care o credeai pierdută, dar acea persoană îți poartă o amintire foarte frumoasă. Totodată, s-ar putea să descoperi că cineva te admiră, te respectă, te prețuiește. Nu este neapărat o admirație de tip romantic. Doar dacă vrei tu să fie.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn te îndeamnă să faci ceva nou. Ești pregătită pentru noi începuturi.

Cu energia pe care o ai și cu viziunea proaspătă din aceste zile, poți să începi ceva. Pe plan profesional sau personal, în casă sau în familie. De altfel, chiar ai nevoie de asta pentru că, de ceva timp, ai resimțit o stagnare.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător remarcă strălucirea intelectuală care te caracterizează la început de lună. Dar nu uita să-ți asculți și inima!

Ești în forma ta tipică: plină de idei. Acoperi cu viziunea o arie problematică impresonată. Anticipezi, combini, rezolvi și îi inspiri pe cei din jur. Până pe 8-9 martie, gândirea ta inovativă se îndreaptă spre câmpul profesional. După data de 13, însă, depășești această arie și aproape că faci o mică revoluție. Iar asta privește atât familia ta cât și un cerc larg de prieteni și cunoștințe.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești te sfătuiește să faci ordine în relațiile tale. Începe cu cea de cuplu.

Se pare că problemele în relațiile tale durează de ceva vreme. Iar cea cu partenerul tău este cea mai problematică dintre realții. Poți să lași în urmă toate problemele, împreună cu persoana care le cauzează. Sau poți să încerci o schimbare radicală și un nou început.

Află previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop