Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești te sfătuiește să faci ordine în relațiile tale. Începe cu cea de cuplu. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești: privire generală

Se pare că problemele în relațiile tale durează de ceva vreme. Iar cea cu partenerul tău este cea mai problematică dintre realții. Poți să lași în urmă toate problemele, împreună cu persoana care le cauzează. Sau poți să încerci o schimbare radicală și un nou început.

Luna martie este una care îți solicită toată grija și atenția. Nu te aventura în nimic fără să cunoști bine toate datele problemei. Este valabil și pentru domeniul profesional, și pentru relații, și pentru orice decizie importantă. Zilele de 10, 11 și 12 par a fi zile norocoase. Grupează-ți acțiunile cele mai importante în zona aceea.

Pe 17, 18 și 19, va trebui să te odihnești și să-ți găsești preocupări în afara celor obișnuite. Pe 22, 23 și 24, este timpul să fii atentă la sănătatea ta. Fie că adaugi un obicei bun, fie că scapi de unul prost – important este să îmbunătățești ceva. Finalul lunii te va găsi alertă și circumspectă. Dar cine trebuie să te susțină e la post.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relația ta se pare că există așteptări prea mari și presiuni solicitante. Mai ales din partea ta. Revizuiește puțin situația și decide dacă se poate repara sau nu. Reevaluează inclusiv gradul vostru de compatibilitate.

Zilele de 4 și 5 martie aduc predispoziție la comunicare. Dar nu și suficientă chibzuință înainte de a vorbi. De aici poate să iasă ceva mai grav decât situația de dinainte.

Pe 10, 11 sau 12 martie, programează ceva important. Fiind în weekend, poate fi vorba de o ieșire în oraș sau chiar în afara lui. Deconectați de la agitația zilnică, veți putea discuta în liniște. Tot acestea sunt zilele favorabile dacă te afli pe drumul de început al unei noi relații.

Între 17 și 19 martie, vei fi mai emotivă și mai anxioasă. Așa că ceea ce nu s-a decis până atunci va trebui amânat. Iar pe 25, 26 cel târziu, lucrurile se vor așeza într-un fel sau altul.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești: CARIERĂ

Dacă ești nemulțumită de cum îți merge din punct de vedere profesional, soluția se află undeva, în afară. Din câtă lume cunoști, cu câți vorbești despre asta. Răspândește vestea că vrei o îmbunătățire și de undeva ar putea sări iepurele. Același lucru se întâmplă și cu potențialul tău. Cât la sută folosești din el. În perioada imediat următoare se petrece o deschidere a conștiinței tale asupra acestor aspecte.

Oportunitățile se învârtesc în jurul tău dar nu fac mult zgomot. Trebuie să fii cu antenele întinse și să încerci chiar și ceea ce pare imposibil. Pe 10, 11 sau 12, ceva se întâmplă, ceva se schimbă. Poate fi o ofertă de job nou sau ceva nou la actualul loc de muncă. Gândește-te cum trebuie să acționezi. Dar nu te grăbi să discuți cu alții pentru că te vor zăpăci de cap cu teoriile lor.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Pești avertizează că stresul se reflectă asupra stării fizice. Dacă ai neliniști și frustrări, asta se va reflecta în modul tău de alimentație. Fie vei căuta compensație în mâncatul exagerat, fie, dimpotrivă, nu vei avea poftă de mâncare. De aici, consecințele: durere de stomac. Va trebui să-ți impui o regulă și s-o repsecți. Evită alimentele foarte acide.

Profită de tonusul pe care-l ai după data de 10 și fă ceva în aer liber. De exemplu, mergi cu bicicleta. Dacă vremea nu-ți permite, mergi la înot. Nu este indicat să ridici greutăți sau să faci eforturi deosebite. Fiind într-un vârf de energie, n-o să-ți dai seama când depășești măsura. Astfel, te vei expune la pericole.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop