Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec te avertizează din nou să ții cont și de dorințele celorlalți. Este și în interesul tău. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec: privire generală

Nu te gândi mereu doar la tine, la ce vrei tu, la ce-ți place ție. Este posibil ca interesele tale minore să intre în conflict cu interesele majore ale altcuiva. Cu o doză nesemnificativă de compromis ai putea avea mult de câștigat. Sau, în orice caz, ai putea evita o pierdere sau un conflict.

Pe 4 sau 5 martie, vei avea ocazia să încerci ceva nou. Vei merge unde n-ai mai fost, vei face ce n-ai mai făcut sau vei cunoaște pe cineva diferit de cunoștințele tale obișnuite. Fii pe fază, măcar ca să înveți ceva, dacă nu ca să și profiți. Mai târziu, în jurul datei de 10, vei fi nemulțumită de un lucru care, în sine, nu e rău. Acceptă să pierzi puțin pe termen scurt ca să câștigi mult pe termen lung.

Bucură-te de veștile bune pe care le primești pe 13 sau 14 martie! Pe 20-21, vei trece printr-o fază emoțională mai intensă. Iar dacă ai un disconfort legat de sănătate, ocupă-te de el, nu-l ignora ca să nu devină ceva serios.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În prima jumătate a lunii, vei simți nevoia să clarifici lucruri, atât cu partenerul tău cât și cu prietenii. După o perioadă în care atenția ți-a fost monopolizată în altă parte, a venit rândul relațiilor personale să fie luate la puricat. Există, însă, pericolul să depășești puțin limitele rezonabile și să devii agresivă.

Zilele de 13 sau 14 martie vor întrerupe starea ta beligerantă cu o veste bună, cu o realizare. Vei deveni romantică și generoasă. Pe 17-18-19, vei simți nevoia să comunici, dar nu toți cei din jur te vor înțelege. Neputința lor de a gândi cu aceeași repeziciune ca tine îi va face pe unii să te perceapă drept arogantă sau aiurită. Nu te enerva!

Spre sfârșitul lunii, ți-ar prinde bine să te detașezi puțin de ceilalți – atât de partener cât și de cei care-ți sunt (prea) aproape zi de zi. Dacă ești singură, luna aceasta nu vei fi foarte dispusă să legi o relație nouă. Vei fi foarte pretențioasă în privința condițiilor de
compatibilitate. Compromisul nu intră în vederile tale în ceea ce privește dragostea.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

Dacă ți-ai propus să pui mâna pe un job, pe un proiect, pe o avansare, folosește-ți toate farmecele și atuurile încă din prima zi a lunii! Ai capacitatea de a-i face pe toți să creadă despre tine exact ce vrei tu. În jur de 4-5 martie, ți se deschid posibilități de a explora și experimenta. Dă-le curs! Și repede, pentru că, pe 10, 11 sau 12, lucrurile vor merge puțin împiedicat. Va trebui să rezolvi ceva, să dai de cap unei probleme.

17, 18 și 19 sunt zile favorabile unui progres de natură tehnică. Fie vei achiziționa un device nou, fie vei începe să lucrezi cu un soft nou, superior. În asimilarea noii tehnologii te va ajuta abilitatea ta în comunicare. În general, luna aceasta, socializarea și comunicarea îți vor fi de folos în carieră. După data de 20, timp de câteva zile, vei fi puțin agitată, puțin nervoasă. Nu acționa impulsiv și nu vorbi înainte de a te calma puțin.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Berbec dă un start bun acestei luni. Profită de energia pe care o ai și, în afară de muncă, mai fă ceva și pentru condiția ta fizică. Un sport, o activitate în aer liber ți-ar prinde bine după iarna care te-a obligat la sedentarism. O atenționare pentru data de 10: ia-o mai ușor pentru că ești predispusă la excese și accidentări.

După data de 20, vei trece printr-un mic turbion emoțional care îți va diminua capacitatea de concentrare. Dacă ai o problemă de sănătate cronică, este posibil să se reactiveze. Îngrijește-te așa cum o faci de obicei, pentru că nu este nimic ieșit din comun. Dar nu neglija ca să nu se agraveze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop