Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu anticipează o serie de potriviri perfecte cu unele persoane din jur. Asta te va conduce direct spre succes. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu: privire generală

Una dintre aceste potriviri și cea mai evidentă va fi cu partenerul tău. Pe 4 și 5 martie, romantismul va înflori. Atenție sporită pe 10, 11 și 12 martie! Nu tot ce strălucește este aur. Ți se flutură prin față niște oferte tentante dincolo de care se află o mare păcăleală. Zi pas și ocupă-te de lucruri serioase.

Pe 17 și 18, dacă vrei, vei fi stimulată intelectual de o discuție, o lectură sau ceva asemănător. Ar fi bine să dai curs oportunității pentru folosul și satisfacția ta. Pe 22, 23 sau 24 martie, dai o lovitură, orice-ar fi. Profesional sau financiar va fi un moment de glorie.

Sfârșitul lunii te va găsi în febra primăverii, doritoare de libertate și reînnoire. Ai grijă să nu cheltuiești totul într-o zi!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Așadar, potrivire mai mare nu se poate! Luna va debuta cu tot ce poți să-ți dorești de la o relație de cuplu: discuții inteligente, distracție, pasiune și proiecte practice. Romantismul va crește amețitor în jur de 4-5 martie.

Dacă nu ești într-o relație, probabil că vei întâlni pe cineva cu adevărat compatibil. Este important să lași în urmă niște prejudecăți și să faci abstracție de părerile altora.

Pe 17-18 martie, vei avea de luat o decizie și nu-ți va fi ușor. Nu este ceva de importanță maximă, totuși te vei gândi foarte mult ce să faci. Dacă e de riscat puțin și inima te trage, riscă. Dacă doar rațiunea te face să insiști asupra deciziei, mai bine renunță.

În ultimele zile ale lunii, vei dezvolta o relație de prietenie care se poate transforma în ceva durabil. Interese comune, pasiuni comune și puncte de vedere similare – iată rețeta succesului.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Și în domeniul profesional există suplimentar șansa de a întâlni o persoană perfect compatibilă. Poate fi un partener de afaceri sau un coleg cu care să faci echipă la muncă. Poate fi un colaborator împreună cu care să-ți amplifici aria de acțiune. Aceasta se va întâmpla încă din prima săptămână a lunii.

În același timp, energia ta creatoare va fi contagioasă. Va trebui să o valorifici la maximum pentru că este un dar care, nefolosit, ți se ia înapoi. Pe 8 sau 9, contrar felului tău de a fi, vei accepta să ai o atitudine umilă, modestă, discretă. Pentru că înțelepciunea va învinge. Astfel, vei evita să intri într-un conflict care, de fapt, nu-ți aparține.

În ultima decadă a lunii, vor începe să apară rezultatele muncii tale inspirate.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Leu atenționează că ți-ai cam pierdut mobilitatea. Nu ai nevoie de mult efort fizic cât de exerciții care să-ți întindă mușchii și să-ți deblocheze articulațiile. Munca sedentară prelungită își spune cuvântul.

Nu pari să fi abuzat de nimic în vremea din urmă, deci nu ai neapărată nevoie de o detoxifiere. Dimpotrivă, te-ai hrănit cam pe apucate și asta ți-a scăzut nivelul de imunitate. Trebuie să recuperezi cu vitamine și minerale – din hrană, nu din suplimente – precum și cu suficiente ore de somn. Altfel, la sfârșitul lunii, riști o viroză respiratorie întârziată, de primăvară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop