Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător remarcă strălucirea intelectuală care te caracterizează la început de lună. Dar nu uita să-ți asculți și inima! Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător: privire generală

Ești în forma ta tipică: plină de idei. Acoperi cu viziunea o arie problematică impresonată. Anticipezi, combini, rezolvi și îi inspiri pe cei din jur. Până pe 8-9 martie, gândirea ta inovativă se îndreaptă spre câmpul profesional. După data de 13, însă, depășești această arie și aproape că faci o mică revoluție. Iar asta privește atât familia ta cât și un cerc larg de prieteni și cunoștințe.

Ești într-o permanentă comunicare cu partenerul tău. Iar dacă nu ai un partener, vei comunica perfect cu cineva care ar putea să devină. Pe 25 trebuie să te concentrezi pentru un proiect nou. Sunt multe detalii de avut în vedere și de pus la punct.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Se produce un fel de explozie în viața acelor Vărsători care nu se află într-o relație stabilă. O scânteie declanșează o adevărată tornadă de întrebări. Este aceasta relația ideală? Există cu adevărat compatibilitate? Sau e doar o pasiune de moment? De văzut…

În relație, pe 10, 11 sau 12, apare o mică neînțelegere, puțină nervozitate. Este unul dintre acele momente în care viziunea voastră diferă, nimic mai mult. Doar că tu te afli într-o fază hiperactivă și nu ai răbdare să asculți. Și nervozitatea aceasta se mai repetă în jurul datei de 20. Iar soluția pentru a ajunge la o poziție comună va fi din nou foarte creativă din partea ta.

În partea a doua a lunii, capacitatea ta de comunicare se va reface total. Vei stabvili conexiuni profunde, cu beneficii practice și spirituale.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

Cinevaq care îți propune un parteneriat de nerefuzat nu-ți spune toată povestea. Dincolo de aparențele atrăgătoare stau niște dificultăți. Le poți depăși, dar trebuie să știi din capul locului de ele. Așa că pune cât mai multe întrebări, nu te lăsa vrăjită.

Zilele de 10, 11 și 12 martie sunt agitate și pe plan profesional. Te afli în fața unei dileme. Din ceea ce ai de făcut poate să iasă aur sau doar pierdere de timp. Slăbește puțin ritmul până te lămurești. Oricum ar fi, pe 17 dai de ceva care îți redeșteaptă dragostea pentru meseria pe care ți-ai ales-o. Pe 22, 23 și 24, trebuie să mergi la compromis ca să nu te oprești de tot. În ultimele zile ale lunii vei putea să revii pe orbita pe care o alegi. Nu mai depinzi de nimeni.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Vărsător este optimist în privința sănătății. O să ai niște indispoziții sau, mai degrabă, o să dai semne de oboseală. O să-ți vină să te ridici tot mai des de pe scaun și să-ți întinzi mușchii și oasele. Este exact ceea ce trebuie să faci. În plus, mergi pe jos și fă câteva mișcări în aer liber.

Pe măsură ce vremea se încălzește, ai putea să faci încă ceva pentru starea ta fizică și psihică. De exemplu, ai putea să mergi cu bicicleta. Sau ai putea merge la înot. Ceea ce te reconfortează fizic te va reconforta și psihic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop