Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară: dragoste, carieră, sănătate

 

Horoscopul lunar martie 2018 pentru FecioarăHoroscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară te sfătuiește să investești în ceva util din primele zile ale lunii. Poate fi ceva pentru casă sau ceva legat de profesie. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară: privire generală

Ai un partener în dragoste sau în activitatea profesională? Este un moment bun să investiți împreună în ceva care să vă aducă progres. Iar dacă o puteți face fără să vă creați datorii, cu atât mai bine.

În prima săptămână a lunii, în casa ta va veni cineva, poate o rudă. Deși de obicei nu este o veste care să te încânte, de data aceasta va fi altfel. Va fi foarte distractiv și animat. Îți vei da seama că, de fapt, totul depinde de dispoziția în care te prinde.

Pe 10, 11 sau 12, vei fi pusă în fața unui proiect nou și interesant. Până atunci ar fi bine să închei ceea ce ai în lucru. Nu pari să ai în această perioadă capacitatea de a lucra pe două fronturi. Dacă nu se poate așa și dacă nu riști să pierzi noul proiect, amână-l până pe 17 sau 18, când te vei afla la potențialul maxim și nu va mai fi o problemă.

Pe măsură ce te apropii de data de 25, ești tot mai organizată și meticuloasă, așa cum îți stă în fire. De fapt, vei redeveni tu însăți, în varianta cea mai bună.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă te simți puțin frustrată în privința vieții romantice, nu încerca să compensezi cheltuind. Sunt pline magazinele de lucruri de care nu ai nevoie. Mai bine analizează situația și vezi de unde vine frustrarea. De fapt, ești puțin nemulțumită de tine și de felul în care îți gestionezi sentimentele.

În prima decadă a lunii, nu cere prea mult nici de la partener, nici de la tine însăți. Nu ai încă energia de a tura motoarele relației. Mergi calm înainte și vezi ce urmează. Pe la jumătatea lunii, ceea ce îți va face bine va fi ieșirea în lume. Întâlnește-ți prietenii, cunoaște oameni noi, distrează-te. Acest sfat este mai ales pentru cei singuri. Însă și cuplurile pot beneficia de schimbarea temporară a centrului de atenție.

Ultimele zile ale lunii te vor găsi într-o frumoasă dispoziție romantică. Din asta va beneficia partenerul tău, dacă ești într-o relație. Dar și mai mult va beneficia un nou partener, dacă ai fost până acum singură. Este posibil să fie doar o relație trecătoare, mai ales dacă nu se constată compatibilitate între voi. Dar va fi, oricum, distractiv.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ

La începutul lunii, intuiția ta îți spune corect că trebuie să te concentrezi asupra esențialului. Dacă te bâzâie cei din jur cu mărunțișuri, alungă-i deocamdată. Încheie ceea ce ai început până pe 10-11-12 martie. Într-una dintre aceste zile se va ivi ceva nou și interesant. Dacă nu poți încheia, fă tot posibilul să amâni noul proiect sau începe-l lent, simulează. După jumătatea luii, vei fi în forma necesară pentru a le duce pe amândouă.

În ultima săptămână a lunii, se pare că vei străluci în mediul tău profesional. Eficineța, ideile bune și execuția impecabilă vor atrage atenția până mai sus decât crezi. În plus, te vei simți foarte bine între colegi și te vei distra muncind.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Fecioară avertizează că, din plictiseală, s-ar putea să comiți o imprudență. Dacă până acum ai avut grijă de sănătatea ta urmând anumite reguli, nu te îndepărta prea tare de la ele. Poate fi vorba despre regimul alimentar, despre consumul de alcool sau despre un anumit regim de efort fizic. Un dezechilibru de pândește dar depinde și de tine să-l eviți.

Abia spre sfârșitul lunii – după data de 25 – vei avea soliditatea necesară pentru un anumit răsfăț. Vei fi în siguranță dacă vei gusta din ceva ce îți interzici de obicei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop