Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion constată că ești în fața unei alegeri: drumul mai bătut sau drumul mai interesant? Ai de gândit. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion: privire generală

Te afli în fața unei alegeri și trebuie să te gândești bine. În primele zile ale lunii vei avea și răspunsul și vei fi mulțumită de alegere. Asta, dacă te vei încrede, ca de obicei, în intuiția ta.

Prima decadă a lunii va fi caracterizată de romantism și creativitate. Apoi te vei afla în situația de a face ceva la care nu te pricepi. Nu trebuie să refuzi, dar nici să te pripești. E mai greu decât pare. Analizează bine și nu refuza o mână de ajutor.

Pe 22-23-24, ai parte de o provocare. Dacă nu reușești să-ți controlezi impulsivitatea, vei afecta serios relația cu cineva mai puternic decât tine. Asta te-ar putea costa scump. Mai târziu, pe 29 sau pe 30, vei primi niște vști bune de unde nu te aștepți.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Marea răscruce vine pentru Balanțele care se află într-o relație. Chiar dacă nu se pune problema continuării sau încheierii relației. Poate fi vorba despre o alegere importantă, despre o discuție capitală. Intuiția îți va spune cum să alegi și dacă e cazul sau nu să faci acum o alegere. Tot intuiția îți va spune dacă este sau nu cazul să deschizi acea discuție.

Dar și pentru Balanțele care nu au o relație se va pune problema unei alegeri. Fie între doi potențiali parteneri, fie în privința începerii sau neînceperii unei relații. Din nou, intuiția ta va ști dacă sunt îndeplinite condițiile de compatibilitate.

În ultima parte a lunii, când situația ta stă sub semnul întrebării, partenerul va fi cel care te va susține și te va sfătui de bine. Totdată, pe acest mecanism, poate să înceapă o relație nouă dacă momentan ești singură.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ

În jurul tău se întâmplă lucruri. Mai întâi, lămurește-te dacă te privesc sau nu. Iar dacă nu, înfrânge-ți curiozitatea tipică și vezi-ți doar de ale tale. Altfel vei ateriza într-un vârtej de bârfe și ciondăneli care nu-ți vor face decât rău. Dacă e ceva care te privește și pe tine, tot refugiul în propria muncă te va salva. Important este să nu ți se poată reproșa nimic și să nu superi pe nimeni.

În a doua săptămână a lunii, ești mai interesată de viața personală decât de cea profesională. Este important să nu duci frustrările dintr-o parte într-alta. Rezolvă ce ai de rezolvat și revino asupra muncii cu toată atenția. De pe 13 până pe 19, va trebui să clarifici unele lucruri și să discuți exact ce trebuie cu exact cine trebuie. În final, pe 22, 23 sau 24, s-ar putea să apară un șef ca musca-n lapte, care să te calce pe nervi. Fă un efort și stăpânește-te, pentru că puterea e la el. Să nu cumva să fie răzbunător.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Scorpion avertizează asupra riscului de a muta problemele din plan mental în plan fizic. Ca să scapi de stres, trebuie să te rupi de mediul stresant. Întâlnește-te cu oameni care nu au nimic de-a face cu profesia ta. Petrece timp cu familia. Dormi cât trebuie să dormi.

Nu încerca să rezolvi toate problemele în trei zile expunându-ți astfel organismul la epuizare. În a doua parte a lunii, te vei simți mai bine, mai puternică, mai echilibrată. Pericolele asupra sănătății se vor fi împuținat simțitor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop