Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur te încurajează să ieși din rutină dacă simți că te plictisești. Personalitatea ta impetuoasă are nevoie de acțiune. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur: privire generală

Începutul lunii te va găsi puțin plicitisită, puțin agasată de monotonia vieții și lisa de imaginație a celorlalți. Vei avea tendința să încerci să-i tragi pe ceilalți după tine, ceea ce se va dovedi anevoios. Dacă încerci, în schimb, să-i lași într-ale lor și să-ți găsești tu direcția ta proprie, vei descoperi că e mai ușor și mai plăcut. Inerția se va manifsta în jurul tău mai ales la muncă și între prieteni.

În jurul datei de 5, vei fi puțin îngrijorată în privința banilor. Sau, poate, doar preocupată, mai atentă ca de obicei. Pe 10-11-12, preocupările de ordin practic îți vor răpi liniștea. Cel mai bun sfetnic și ajutor îți va fi partenerul de viață – cu condiția să-i spui ce te preocupă.

Imediat după jumătatea lunii, va urma o perioadă de relaxare forțată. Adică, vei avea timp și împrejurări favorabile, cărora nu trebuie să li te opui. Poți face o pauză din muncă. Zielele de 25 și 26 te găsesc într-o frumoasă dispoziție romantică. Iar în ultima zi a lunii, ar fi bine să-ți mai faci o dată acele socoteli în privința banilor. Vezi dacă nu e cazul, într-adevăr, să mai reduci din cheltuieli.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești singură, pe de o parte îți dorești o relație, pe de altă parte, ți-e prea lene să faci ceva în sensul ăsta. Ești într-o dispoziție OK, totuși nu te grăbești să accepți invitațiile de a ieși în lume. Este un mod de a te proteja de care nici tu nu ești conștientă. Pentru că, pe 4 sau 5 martie, dacă stai în bârlogul tău, vei fi scutită de un incident emoțional.

De pe data de 10 încolo, poți să scoți capul din cutie și să te vezi cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Îți vor schimba puțin perpectiva și îți vor arăta o parte interesantă a vieții.

Pe 15 și 16, vibrezi de energie pozitivă. Aceasta se va răsfrânge și asupra celor din jurul tău, mai ales a partenerului. Dacă nu ai un partener, vei atrage unul. Se va contura o relație bazată pe pofta de viață și pe încrederea reciprocă. Cu alte cuvinte, veți descoperi că sunteți, în mare măsură, compatibili. Și starea aceasta minunată va continua pe 20, 21 martie. Pe 25 va trebui să faci apel la diplomație pentru că apele se vor tulbura puțin în jurul tău. Trebuie să-ți înfrânezi prima reacție, cea impulsivă, și să-ți dai seama cine este, de fapt, cel care trebuie pus la punct. Nu te lua de cel care-ți vine mai la îndemână!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur: CARIERĂ

Ca să fie interesant și să nu te plictisești de munca ta, trebuie să găsești tu însăți ceva interesant să-i adaugi. Simți că în jurul tău, toți sunt conectați la pilotul automat. Muncesc monoton și repetitiv, nu se uită nici în dreapta, nici în stânga și parcă au uitat că trebuie să se mai și bucure de viață, chiar așa, muncind. Tu una nu mai poți așa. Parcă te-a deșteptat ceva și ai vrea să ieși din rutină. Nu te baza pe ceilalți, nu de la ei va veni elementul de surpriză, de inventivitate și de distracție.

Încă din primele zile ale lunii, vei fi confruntată cu ceva ce nu merge. Spre norocul tău, pentru că tocmai asta te va mobiliza să găsești o soluție atipică, creativă. Dacă vei mai antrena pe cineva în demersurile tale, va fu un mare succes. Pe 10, 11 și 12, continuă să comunici, să antragi oameni în discuțiile profesionale, pentru că ai energie și putere de convingere. Vei întâmpina scepticism din partea unora în jur de 13 sau 14 martie. Asta nu va face decât să-ți stimuleze gândirea și argumentația.

Succes? Invidie. Inevitabil. Pe 22-23-24 martie, va trebui să-ți păstrezi calmul și zâmbetul dezarmant. Nu intra în conflict pentru că ai multă energie și, dacă dai de pământ cu cineva, o să-ți poarte pică veșnic. Iar pe 29-30, ce să vezi? Aceiași oameni care te-au sâcâit, sau unii apropiați lor vor beneficia de sprijinul tău valoros.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Taur anticipează un start plin de energie. Simți nevoia să ieși, să te miști, să te dezmorțești după o perioadă sedentară. Toxinele adunate, lipsa de lumină naturală și ronțăitul din plictiseală și nervozitate își spun cuvântul.

Nu ai probleme deosebite din punctul de vedere al sănătății. Însă provocările vieții ar putea fi rezolvate mai bine dacă ai avea o stare fizică mai bună. Dacă simți că ești greoaie și ai pierdut din mobilitate, se rezolvă ușor! Mâncare mai ușoară, mers pe jos mai mult și exerciții fizice moderate în fiecare zi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop