Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță anticipează un start strălucit. Vei fi în centrul atenției tuturor. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță: privire generală

În jurul datei de 5 martie, vei avea câteva zile în care vei reuși ce nici n-ai gândit. Aproape orice ți-ai propune. Te mobilizezi, ești inspirată și plină de energie. Pe 10, 11 sau 12, vei fi pusă într-o situație neașteptată, dar din nou inspirația ta va găsi fără probleme soluția.

Începând de pe data de 17, vei urca încă o treaptă în acestă stare de grație. Creativitatea și inițiativa îți vor aduce mult succes. Iar finalul lunii te va găsi plină de farmec și magnetism. Vei atrage atenția unor persoane care te pot propulsa în carieră și societate.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Romantismul înflorește încă de la începutul lunii. Asta se poate reflecta minunat în relația ta de cuplu. Dar este posibil să se reflecte puțin deviat, în afara relației. Ai grijă să nu dai motive de gelozie! Iar dacă nu ești într-o relație, riști să dai semnale greșite cuiva.

Așa cum îți stă în fire, vei căuta și luna aceasta armonia. În prima decadă a lunii, aceasta va depinde de tine. Interesele tale intelectuale și spirituale ar putea să nu fie în totalitate împărtășite de partenerul tău. Nu încerca să-l forțezi pe el. Mai bine găsește o cale de mijloc.

Dacă nu ești încă într-o relație, tocmai aceste preocupări te-ar putea pune față în față cu un potențial partener compatibil.

În a doua parte a lunii, o petrecere este ceea ce-ți trebuie. Creează cadrul în care să aduci la un loc mulți oameni care-ți plac și, poate, pe alții noi. Ești într-o formă intelectuală minunată și poți să-ți faci noi relații.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

Apar noutăți de tot felul în aria ta profesională. Și te implici în toate. Dintre toate, însă, unele nu sunt importante pe termen lung. Aici trebuie să faci o analiză. Nu acorda aceeași atenție și aceeași cantitate de timp măruțișurilor și proiectelor de perspectivă.

În prima decadă a lunii, o să te simți prinsă într-un vârtej de dorințe și interese care nu se pot toate îndeplini. Oricum, tu o să încerci. Însă, până pe 17-18 martie, ar trebui să-ți clarifici adevăratele interese și să mai delegi din sarcini. În ultima sptămână a lunii vei avea, într-adevăr, multă energie. Dar o vei canaliza mai cu folos dacă deja îți vei fi ales o direcție clară.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Balanță anunță un start cu suficientă energie. Ești într-o stare generală bună. Ca să-ți menții această stare trebuie să înveți să te uiți mai des la ceas. Ai nevoie de pauze periodice în lucru. Dacă abuzezi de vigoarea ta, poți să ajungi într-o stare de agitație și confuzie. Iar asta se poate răsfrânge asupra digestiei, a imunității și a calității somnului.

În ultima decadă a lunii, având un surplus de energie, vei avea senzația că poți face orice. Energia multă fără concentrare și fără program ordonat poate duce la accidentări.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop