Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn te îndeamnă să faci ceva nou. Ești pregătită pentru noi începuturi. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn: privire generală

Cu energia pe care o ai și cu viziunea proaspătă din aceste zile, poți să începi ceva. Pe plan profesional sau personal, în casă sau în familie. De altfel, chiar ai nevoie de asta pentru că, de ceva timp, ai resimțit o stagnare.

Zilele de 6 și 7 vor fi foarte romantice pentru tine. Poate va fi o schimbare în sensul unei relații care va începe acum. 10, 11 și 12 martie vor fi zilele tale de mare creativitate. Și poți să te manifești pe toate planurile. De pe 17 este timpul să rezolvi ceva care coace de mult. Acte de făcut, datorii de plătit, propuneri, oferte, organizare și ordonare – e ceva, undeva, care așteaptă.

Pe 22, 23 și 24, resursele tale sunt limitate, deci nu trebuie să-ți propui foarte mult. Iat pe 29 și 30, încearcă să rămâi detașată, obiectivă și să nu te pripești în judecarea altora.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

La începutul lunii, te vei concentra total asupra activității profesionale. În acest timp, îți vei neglija relația și viața romantică. Ca să nu scapi situația de sub control, va trebui să-ți fixezi niște pauze de la preocupările profesionale. O cafea dimineața, o pauză de prânz împreună și, poate, un film după program. Nu toate în aceeași zi, bineînțeles!

Dacă ești singură, te vei simți foarte bine așa, pentru că nu te va distrage nimeni de la muncă. Cel puțin, în prima parte a lunii. De pe 6-7 martie, vei începe să atragi atenția și să dai rezultate atât în muncă cât și în viața socială. Poate să apară ceva la orizont, dar poate să-ți și scape, din neatenție. Totuși, vei remarca dacă vor fi ceva șanse de compatibilitate.

Pe 20-21 martie, vei fi puțin cam prea suspicioasă. Fie că ai un partener, fie că te curtează cineva, vei tinde să interpretezi greșit o atitudine sau o remarcă. Dacă simți că ceva te irită, amintește-ți avertismentul și nu reacționa imediat. Analizează puțin: s-ar putea să nu existe nicio ironie, nicio intenție rea.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ

Pentru început, ai sentimentul că-ți consumi o groază de energie la muncă și nu vezi rezultatul. Este doar lipsa ta de răbdare, altfel, lucrurile decurg normal. În jurul datei de 5 începe să ți se lumineze. Pentru că în mintea ta se clarifică situația. Pe 6 și 7, se întâmplă tot felul de lucruri bune. Fii pe fază ca să profiți de ele.

Pe 13-14, vei trece printr-o fază de întrebări fundamentale cu privire la profesia ta. Iar răspunsurile vor veni pe 17, 18, 19, când vei intra într-o fază mai tonică și mai optimistă. De pe 22, vor apărea niște tulburări în mediul tău profesional. Nu vor trece chiar de la sine, dar vor trece. Așa încât, pe 29-30-31, te vei relaxa și pote chiar îți vei lua niște zile libere. Ți-ar prinde bine.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Capricorn avertizează asupra unui început de lună lipsit de strălucire. Atenția, concentrarea, energia – sunt toate la un nivel modest. Puțină ipohondrie adăugată la asta și iată rețeta pentru un șir de mici suferințe închipuite. Ca să fii mai sigură că totul e în regulă, fă-ți acele analiza anuale complete și, poate, unele în plus. Și odihnește-te, să vezi cum îți e mai bine.

Pentru că nu vei avea timp de sport sau alte activități fizice programate, mergi mai mult pe jos. Lasă mașina, ia autobuzul cu o stație mai încolo și folosește orice device care îți numără pașii. E foarte stimulativ.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop