Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac: dragoste, carieră, sănătate

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac te încurajează să hotărăști independent în aspectele care te privesc doar pe tine. Și nu-ți bate capul cu problemele altora. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac: privire generală

Luna va debuta pentru tine cu dileme și iar dileme. Vei fi pusă în situația de a lua decizii în contradicție cu dorințele celor din jur. Dacă este vorba despre ceva ce te privește doar pe tine, lasă diplomația și spiritul împăciuitor deoparte. Decide așa cum vrei tu, așa cum îți convine ție. Pe de altă parte, declină-ți competența atunci când nu te privește. Altfel, riști ca un sfat dat cu bună credință să-ți fie reproșat mai târziu.

Pe 10, 11 și 12, ar fi bine să ieși puțin din cumințenia ta obișnuită. Vei avea ocazia să încerci ceva nou, să ieși din rutină. Dacă îți faci curaj și îți iei puțină libertate, ai de câștigat. Măcar ca experiență și ca autocunoaștere.

Pe 15-16 martie, se animă viața socială. Te împrietenești, te reîmprietenești, cunoști oameni, schimbi păreri și numere de telefon. O să-ți prindă bine dacă ieși din casă nu refuzi invitația.

Pe 20-21, vei avea un succes bine meritat. Ia-ți răgazul de a te bucura de el. Nu se ascunde nimic rău în spatele lui și nu va urma nicio dezamăgire. Fii comunicativă pe 25 și, dacă vrei ceva, exprimă-ți dorința.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Preferi o relație care să meargă lin dar să fie superficială sau una cu zdruncinăuri dar profundă și sinceră? Începutul lunii va fi cu zdruncinături. Puțină nervozitate, mici probleme de tot felul, unele reproșuri, unele contraziceri. Dar interesant este că din toate astea relația va ieși consolidată. Probabil că felul în care veți gestiona incidentele vă va confirma compatibilitatea.

În prima săptămână a lunii va trebui să jonglezi abil cu viața romantică, cea socială și cea profesională. Relaxarea vine treptat și se instalează abia pe 10-11-12 martie. Atunci vei putea să pui ordine în viața ta, eliminând complet ceva care e de prisos.

Pe 20-21, indiferent ce se întâmplă în jurul tău, atenția îți este monopolizată de dragoste. Fie că e vorba despre partenerul pe care îl ai deja, fie de unul nou, dacă ai fost până acum singură. După data de 25 vei avea abilitatea de a comunica bine. În cuplu, asta va aduce prospețime. În cazul în care te afli în pragul unei noi relații, va tranșa clar șansele de concretizare.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac: CARIERĂ

În primele zile ale lunii, munca va intra în umbra problemelor de acasă. Rezolvă-le cât poți de bine pe acelea și întoarce-te la capacitatea maximă. N-o să bage nimeni de seamă, pentru că nu e nimeni atent la tine. În jurul datei de 5, cineva va avea nevoie de ajutorul tău. Dacă îți rezervi un pic de timp și atenție pentru acea persoană, te vei simți foarte bine după aceea.

De pe data de 10, timp de câteva zile, vei avea o energie și o claritate în gândire care îți vor permite să rezolvi tot felul de probleme. Dacă simți asta, ai putea să abordezi unele lucruri neterminate din trecut. Pe 17, ai nevoie de o pauză, de o relaxare în alt loc decât acasă ori la locul de muncă.

Zilele de 20 și 21 arată cum nu se poate mai bine. Se pare că, până la această dată, ai rezolvat totul, atât pe plan domestic cât și profesional. Acum culegi roadele. Pe 25-26, se va ivi ocazia de a face o mare economie, de a scuti o cheltuială importantă. Profită de asta, pentru că o să-ți prindă bine. Până la sfârșitul lunii, nu-ți va rămâne decât să-ți echilibrezi viața profesională cu cea socială și personală.

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar martie 2018 pentru Rac stabilește un interval în care nativii zodiei sunt în forma maximă. 10-12 martie sunt zilele în care totul merge la turație mare și dă rezultate. Același lucru se va întâmpla și în privința sănătății. Până atunci, în prima parte a lunii, Racul se mobilizează și se concentrază mai greu.

După data de 20, apare o relaxare, un impuls de energie pozitivă și entuziasm. Organismul funcționează corect, dar starea de excitare psihică poate duce la imprudențe și mici accidente. Mai ales dacă ieși în natură sau petreci prea mult. Totul cu măsură și atenție!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop