Horoscopul lunar ianuarie 2018: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 este dominat de influența lui Jupiter și de eclipsa parțială de Lună din ultima zi a lunii. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec semnalează interesul prioritar pentru carieră. Mai mult de 80% dintre planete se află în sectorul nordic al hărții tale astrale.

Independența în gândire și acțiune te va caracteriza luna aceasta, pentru că estul grupează puterea astrală. Nu depinzi prea mult de ceilalți și nici de abilitățile sociale

Luna aceasta te vei concentra asupra obiectivelor profesionale. Foarte probabil vei fi oarecum încurcată de mișcarea nefavorabilă a lui Saturn. Aceasta va solicita din partea ta mai mult efort pentru a-ți menține mersul ascendent în carieră și finanțe. Vei beneficia de susținerea familiei, conștientă de faptul că va avea de câștigat în urma realizărilor tale.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur indică orientarea nativilor zodiei mai mult către carieră și mai puțin către familie.

De-a lungul lunii ianuarie, planetele vor migra din jumătatea vestică a hărții tale astrale către cea estică. Astfel, va trebui să dai importanță atât vieții sociale cât și activității independente. Abia luna viitoare vei beneficia de independență deplină. Deocamdată, abilitățile tale sociale au un cuvânt important de spus.

Deși preocupările tale se îndreaptă luna aceasta aproape complet spre carieră, este posibil să nu obții imediat rezultatele dorite. Va trebui să ai răbdare și să-ți urmezi cursul stabilit. Satisfacția ta va veni din faptul că vei putea să-I susții pe cei din familie într-un moment în care lor nu le merge la fel de bine.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni pune reflectorul pe ambițiile tale profesionale. Casa Carierei tale este foarte puternică, în timp ce Casa Familiei este aproape goală.

Sectorul vestic al hărții tale astrale este foarte puternic. Ca urmare, succesul tău va depinde în mare măsură de ceilalți. Luna ianuarie a noului an va fi foarte plăcută, pentru că mediul profesional va fi foarte agreabil. Vei reuși să-ți atingi obiectivele propuse în carieră.

Călătoriile în interes profesional îți vor aduce un plus de succes. Iar dacă ești în căutarea unui nou job, vei avea șanse mai bune abia din a doua săptămână a lunii.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac avertizează că, pentru o vreme, trebuie să-ți temperezi ambițiile personale. Sectorul vestic al hărții tale astrale găzduiește 80% dintre planete, deci interesele celorlalți vor trece înainte.

Va trebui să faci apel la toată diplomația de care ești capabilă și la felul tău natural de a te face utilă. Colaborarea și munca în echipă îți vor asigura reușita în toate privințele. În spațiul tău profesional, vei întâmpina haos și confuzie. Te poți aștepta la schimbări semnificative în management și în structura organizațională. Schimbările cele mai importante vor avea loc în ultima săptămână a lunii, sub influența lui Jupiter.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu pune în vedere necesitatea de a-ți cultiva relațiile sociale. De capacitatea de adaptare va depinde succesul tău.

Este împotriva tendinței naturale agresive a Leului, dar n-ai încotro: mai mult de 80% dintre planete sunt în sectorul vestic al hărții tale astrale. Pe de altă parte, această schimbare de atitudine deja se prefigurează. A venit timpul să te valorifici concret, să nu te mai mulțumești cu elogiile gratuite.

Agresivitatea ta n-ar trebui să te conducă spre conflict ci mai degrabă spre manevre decise prin care să profiți în cel mai înalt grad de capacitățile tale. În ultima săptămână a lunii, Jupiter te va ajuta cu influența sa în acțiune.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Fecioară: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Fecioară semnalează cariera ca fiind principala ta preocupare luna aceasta. Siguranța materială este, de asemnea, un obiectiv major pentru tine.

Mai mult de 80% dintre planete se găsesc în sectorul vestic al hărții tale astrale. Aceasta face ca progresul tău pe toate planurile să depindă în mare măsură de ceilalți. Este timpul să-ți pui la treabă abilitățile sociale și farmecul personal. Iar dacă nu ai tot timpul energia necesară, cel puțin stai în umbră și lasă lucrurile să se întâmple de la sine. Inițiativele personale nu vor avea mari șanse de succes.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță anticipează că aspectele legate de familie și cele emoționale vor fi în prim plan luna aceasta. Sectorul sudic al hărții tale astrale este bine populat cu planete. Problematica profesională va trece într-un plan secundar. Prietenii și familia te vor ține ocupată mai tot timpul.

O altă caracteristică a lunii va fi gruparea planetelor în sectorul vestic. În consecință, nu vei avea nicio dificultate în relațiile sociale și vei ști să le folosești în avantajul tău. Aspectul favorabil al lui Jupiter în ultima săptămână a lunii ianuarie va îmbunătăți viața ta familie. Având în vedere prezența lui Saturn în zodia ta, va trebui să fii prudentă în acțiuni și să manifești realism și modestie față de realizările pe care le vei înregistra.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion anticipează că luna aceasta cariera nu va fi pe primul plan pentru tine. Mai mult de 80% dintre planete se grupează în partea sudică a hărții tale astrale.

Sectorul estic este, de asemnea, mai puternic decât cel vestic, până pe data de 20. După această dată, importanța abilităților sociale va crește iar libera inițiativă va pierde teren. Deciziile importante trebuie să le iei până pe data de 20 ianuarie.

Nu se va întâmpla nimic spectaculos în cariera ta în luna ianuarie. Va fi o perioadă favorabilă pentru evaluări și planuri de viitor. Poate chiar pentru îmbogățirea cunoștințelor și perfecționarea abilităților profesionale, în pregătirea perioadelor care urmează.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător anticipează un debut de an fabulos în toate domeniile. Familia și aspecte emoționale sunt pe primul plan luna aceasta.

Dată fiind prezența unui număr mare de planete în sectorul estic al hărții tale astrale, este timpul să acționezi pe cont propriu și să nu mai aștepți aprobare și cooperare de la cei din jur. Cultivă-ți în continuare relațiile pentru că vor fi utile în perioade ulterioare. Însă luna aceasta fă-ți planurile și acționează independent.

În plan profesional nu se întâmplă nimic de natură să te țină în stare de alertă. Poți să-ți iei un răgaz pentru analiză și schițare de strategii pentru viitor. Va veni momentul în care să le aplici.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn anunță o primă lună fabuloasă dintr-un an fabulos. Puterea planetară este echilibrată între nord și sud. Astfel că, luna aceasta, cariera și familia vor avea parte de atenție egală. Adică, atenția se va comuta de la o arie la cealaltă. În prima jumătate a lunii, familia și aspectele emoționale vor fi în prim plan. În cea de a doua jumătate, acestea vor ceda locul carierei și succesului personal.

Având în vedere că majoritatea planetelor va fi concentrată în sectorul vestic al hărții tale astrale, accentul va fi pe inițiativa personală. Vei putea gândi și acționa independent, cu prea puțin amestec din partea celorlalți. Nu este nevoie să faci compromisuri și să fii la dispoziția celorlalți. Iar dacă ți se vor opune nu vor avea nicio șansă.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător apreciază că deciziile tale se vor baza pe experiența trecutului. Majoritatea planetelor migrează în cursul acestei luni din sectorul nordic către cel sudic al hărții astrale. După data de 20 ianuarie, atenția ta se va muta și ea de la carieră, către familie, proiecte personale și aspecte emoționale.

De asemenea, o mare parte a planetelor se va afla în jumătatea de est a hărții corespunzătoare zodiei tale. Aceasta face ca independența și obiectivele personale să prevaleze asupra intereselor generale. Te vei descurca foarte bine fără compromisuri și fără să fie necesare diplomația și abilitățile sociale. Vei fi chiar agresivă în momentele în care ceva sau cineva se va așeza în calea ta.

Citește previziunile complete!

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești anticipează o viață socială activă și magnetism cu care vei atrage noi contacte sociale. Dată fiind gruparea majorității planetelor în partea de nord a hărții tale astrale, cariera va fi preocuparea dominantă în ianuarie. Ambițiile profesionale vor avea prioritate față de familie și aspectele emoționale.

Cum sectorul estic beneficiază de cea mai mare concentrare de forțe planetare, luna aceasta vei putea beneficia de inițiativele personale și de planurile independente. Este mai puțină nevoie de diplomație, de compromisuri și de abilități sociale.

Citește previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop