Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu pune în vedere necesitatea de a-ți cultiva relațiile sociale. De capacitatea de adaptare va depinde succesul tău.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu

Este împotriva tendinței naturale agresive a Leului, dar n-ai încotro: mai mult de 80% dintre planete sunt în sectorul vestic al hărții tale astrale. Pe de altă parte, această schimbare de atitudine deja se prefigurează. Conform horoscopului tău pentru 2018, anul acesta latura ta materialistă și prozaică va ieși în față. A venit timpul să te valorifici concret, să nu te mai mulțumești cu elogiile gratuite.

Agresivitatea ta n-ar trebui să te conducă spre conflict ci mai degrabă spre manevre decise prin care să profiți în cel mai înalt grad de capacitățile tale. În ultima săptămână a lunii, Jupiter te va ajuta cu influența sa în acțiune.

Dacă te afli într-o dispută de ordin legal sau contractual, aceasta se va tranșa în favoarea ta. După ce te vei asigura de rezultatul favorabil, relaxează-te în călătoria care se va ivi ca ocazie certă.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Perspectivele tale profesionale vor fi afectate luna aceasta de influența negativă a lui Marte. Lucuruile se mișcă într-un ritm lent iar tu va trebui să rămâi calmă și să aștepți rezolvările care vor veni. Orice încercare a ta de a lămuri situația și a grăbi evoluțiile vor fi transformate de războinicul Marte în conflicte.

Atmosfera la locul de muncă nu va fi tocmai încântătoare. Va trebui să-ți ascunzi adevăratele sentimente și să mergi pe tăcute înainte. În fond, ceea ce contează cel mai mult pentru tine în această perioadă este să-ți asiguri veniturile maxime și să nu se atingă nimeni de ele.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu arată că, până pe data de 26, situația financiară îți va fi favorabilă. Vei face cheltuieli foarte eficiente și vei investi profitabil. După această dată, Mercur se va îndepărta de Casa Banilor tăi și lucrurile vor intra pe o linie statică. Planifică-ți cheltuielile importante și eventualele investiții până atunci.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII/

Casa Dragostei devine puternică abia după data de 20 a lunii. Vei încerca din nou, după cum îți este obiceiul, să devii dominantă în cuplu. În cuplu, acest lucru ți-a fost acceptat din capul locului, deci urmează o perioadă bună, plină de pasiune și distracție. Este posibil ca de aici să rezulte o sarcină, în cazul în care există intenția.

Dacă ești singură, luna aceasta vei avea câteva flirturi, poate un partener de ieșit în lume și de distracție. Dar nu simți încă imboldul să te legi serios de cineva.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Până pe data de 20, sănătatea ta va fi excelentă. După această dată, va fi nevoie să-ți conservi energia ca să te menții la un nivel rezonabil.

Echilibrul emoțional îți va fi afectat la un moment dat, din cauza felului foarte energic în care îți vei apărea drepturile, mai ales pe cele patrimoniale. Poate că vei exagera suspectând pe toți cei din jur că vor să te păgubească de ceea ce ți se cuvine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop