Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător anticipează un debut de an fabulos în toate domeniile. Familia și aspecte emoționale sunt pe primul plan luna aceasta.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător

Dată fiind prezența unui număr mare de planete în sectorul estic al hărții tale astrale, este timpul să acționezi pe cont propriu și să nu mai aștepți aprobare și cooperare de la cei din jur. Cultivă-ți în continuare relațiile pentru că vor fi utile în perioade ulterioare. Însă luna aceasta fă-ți planurile și acționează independent.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

În plan profesional nu se întâmplă nimic de natură să te țină în stare de alertă. Poți să-ți iei un răgaz pentru analiză și schițare de strategii pentru viitor. Va veni momentul în care să le aplici. Poate să pară o amânare a unor realizări profesionale așteptate, dar vei câștiga în plan strategic.

Spre sfârșitul lunii, dată fiind mișcarea retrogradă a unor planete, ți se recomandă prudență în decizii. Chiar dacă nu se va rezolva imediat tot ce este de rezolvat, horoscopul tău pentru anul 2018 spune că direcția în care te îndrepți este, în mod clar, spre capătul tunelului.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător: BANI

Chiar dacă nu se întâmplă lucruri senzaționale în carieră, de muncă va fi și banii vor veni. Se pare că vor fi ceva piedici în încasarea veniturilor cuvenite, dar aceste piedici s-ar putea să nu fie în calea ta ci la un alt nivel de care nici nu vei avea știre.

Eclipsa de Lună de la sfârșitul lui ianuarie te va împinge la niște cheltuieli compulsive, dar acestea nu vor fi de natură să te destabilizeze financiar.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Atmosfera în familie va fi armonioasă și relațiile cu cei dragi vor fi excelente. Cei singuri, vor avea multe oportunități romantice – tot ce vor avea de făcut va fi să aleagă. În orice caz, sub influența lui Jupiter, vor fi interesați mai mult de relații de amuzament decât decât de angajamente serioase.

Vei căuta în egală măsură activitățile creative și distracția. Atenția ta se va îndrepta mai mult către satisfacția și confortul emoțional decâtcătre interesul material.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Săgetător anticipează o condiție fizică foarte bună pentru luna aceasta. Nu sunt de așteptat neplăceri importante.

Poate doar în ultimele zile ale lunii să simți mai multă oboseală și tulburări de somn accentuate pe 31, odată cu eclipsa de Lună.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop