Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni pune reflectorul pe ambițiile tale profesionale. Casa Carierei tale este foarte puternică, în timp ce Casa Familiei este aproape goală.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni

Sectorul vestic al hărții tale astrale este foarte puternic. Ca urmare, succesul tău va depinde în mare măsură de ceilalți. Nu este niciun motiv de îngrijorare! Horoscopul tău pentru anul 2018 prevede că anul acesta ți se vor face o serie de favoruri. Cei care au poziția potrivită vor fi vrăjiți de modul spiritual în care vei comunica.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Luna ianuarie a noului an va fi foarte plăcută, pentru că mediul profesional va fi foarte agreabil. Vei reuși să-ți atingi obiectivele propuse în carieră.

Călătoriile în interes profesional îți vor aduce un plus de succes. Iar dacă ești în căutarea unui nou job, vei avea șanse mai bune abia din a doua săptămână a lunii.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni: BANI

Deocamdată, banii vin cu timiditate și sumele nu-ți permit să te lansezi în vreo combinație speculativă. Dacă sursa principală de câștig este în străinătate, se vor produce niște întârzieri în plată.

În contextul sensibilității tale speciale la fazele și mișcările Lunii, eclipsa de pe 31 ianuarie te va face să reacționezi exagerat inclusiv la situația financiară delicată. Din fericire, motivele îngrijorării tale nu vor fi de durată.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Vei fi foarte activă social, ceea ce este de mare folos luna aceasta. Îți vei face prieteni noi, într-o manieră decisă, apropae agresivă.

Casa Dragostei este destul de bine aspectată luna aceasta. Chiar dacă timpul îți va fi monopolizat de carieră, în cuplu vei compensa cu fantezie și intensitatea sentimentelor. Același lucru te va ajuta să suplinești prezența fizică în familie. Copiii se vor simți stimulați și vor excela în domeniul în care studiază.

Dacă nu ești încă într-o relație, aceasta este pe cale să se lege. Potențialul partener vine din direcția preocupărilor tale profesionale și împărtășește valorile tale practice.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Gemeni indică un nivel de sănătate în curs de îmbunătățire. Nivelul tău de energie și tonusul general se vor afla la cele mai bune cote după data de 22. Nu este necesar să te extenuezi în exerciții fizice peste capacitatea obișnuită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop