Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur indică orientarea nativilor zodiei mai mult către carieră și mai puțin către familie.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur

De-a lungul lunii ianuarie, planetele vor migra din jumătatea vestică a hărții tale astrale către cea estică. Astfel, va trebui să dai importanță atât vieții sociale cât și activității independente. Abia luna viitoare vei beneficia de independență deplină. Deocamdată, abilitățile tale sociale au un cuvânt important de spus.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur: CARIERĂ

Deși preocupările tale se îndreaptă luna aceasta aproape complet spre carieră, este posibil să nu obții imediat rezultatele dorite. Va trebui să ai răbdare și să-ți urmezi cursul stabilit. Satisfacția ta va veni din faptul că vei putea să-I susții pe cei din familie într-un moment în care lor nu le merge la fel de bine.

Deplasearea lui Jupiter în Casa Spiritului pe 22 ianuarie te va stimula să împletești interesele profesionale cu cele spirituale. Vei face apel la intuiție în deciziile profesionale și, în plus, te vei angaja în unele acțiuni caritabile.

Nativii din Zodia Taurului care sunt prinși într-o formă de studiu se vor confrunta cu niște schimbări. Acestea se vor manifesta fie în privința specializării, fie în privința instituției.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur nu anunță nimic spectaculos în privința banilor Taurului. Va fi o perioadă mai modestă, în care nu este loc de mari cheltuieli.

Nu te angaja la nimic pentru viitor până când nu te încredințezi că banii necesari vor veni. Continuă să-ți urmărești obiectivele profesionale, pentru că sunt valabile și vor produce câștig nu peste mult timp.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Luna aceasta, atmosfera în casă nu va fi cea mai agreabilă. Vei asista la niște conflicte între membrii familiei. Tulburările și emotivitatea exagerată vor fi accentuate de eclipsa parțială de Lună din 31 ianuarie. Însă, așa cum anticipează horoscopul tău pentru anul 2018, vei manifesta sensibilitate și empatie, ceea ce îi va concilia pe ceilalți.

Dacă ești într-o relație de durată, obiectivul tău ar trebui să fie salvarea și consolidarea ei, în ciuda diferențelor de optică dintre tine și partener. Dacă ești singură, ai perspective consistente de a intra luna aceasta într-o relație și de a o consolida în viitorul apropiat.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Taur prezice o stare de sănătate excelentă până pe 20 ianuarie. După această dată, pentru a rămâne în aceste coordonate, se impun unele precauții.

Va trebui să reduci puțin ritmul de muncă și viață și să planifici cu rezerve mai mari de timp. Aceasta, deoarece ești predispusă la mici accidente cauzate de agitația extremă și neatenție.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop