Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn anunță o primă lună fabuloasă dintr-un an fabulos.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn

Puterea planetară este echilibrată între nord și sud. Astfel că, luna aceasta, cariera și familia vor avea parte de atenție egală. Adică, atenția se va comuta de la o arie la cealaltă. În prima jumătate a lunii, familia și aspectele emoționale vor fi în prim plan. În cea de a doua jumătate, acestea vor ceda locul carierei și succesului personal.

Având în vedere că majoritatea planetelor va fi concentrată în sectorul vestic al hărții tale astrale, accentul va fi pe inițiativa personală. Vei putea gândi și acționa independent, cu prea puțin amestec din partea celorlalți. Nu este nevoie să faci compromisuri și să fii la dispoziția celorlalți. Iar dacă ți se vor opune nu vor avea nicio șansă.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ

Deși familia îți va reține atenția și timpul o mare parte din timp, luna aceasta vei avea succese și în carieră. Așa cum spune horoscopul pentru anul 2018, Capricornii vor avea foarte multe oportunități de a excela în domeniul profesional.

Cele două arii ale vieții tale nu vor intra în conflict. Familia te va susține în carieră și va profita la rândul său de succesele tale. Călătoriile în interes profesional vor fi foarte profitabile luna aceasta.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn: BANI

Situația ta financiară se va îmbunătăți în câțiva pași decisivi după data de 20 ianuarie. Sub influența Soarelui, vei tăia cheltuielile inutile și vei constata că ai mult mai mulți bani decât credeai. Este un moment favorabil să lichidezi niște datorii.

Dacă ai în plan să faci o investiție, este o periaodă favorabilă și aceasta se va dovedi profitabilă. Este important să o faci până în ultima zi a lunii când, din cauza eclipsei de Lună, ai putea face o mișcare greșită.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În prima jumătate a lunii, toată atenția ta se va îndrepta asupra familiei și a relației de cuplu. Acest lucru îți va fi răsplătit și relațiile vor fi excelente.

Dacă ești în căutarea unui partener, ocazii vor fi, dar n-o vei lua pe niciuna în serios. Oriicum, dat fiind interesul tău pentru propria imagine, vei exercita multă atracție și nu va fi simplu să temperezi elanul pretendenților.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Capricorn nu indică pericole majore pentru sănătatea ta. Soarele îți va conferi un plus de energie și vitalitate.

Dacă există un minim risc, acesta se leagă de eventualele excese alimentare pe care ți le vei îngădui pe fondul unei perioade mai libere, cu petreceri. În acest caz, programează-ți o cură de detoxifiere ușoară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop