Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător apreciază că deciziile tale se vor baza pe experiența trecutului.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător

Majoritatea planetelor migrează în cursul acestei luni din sectorul nordic către cel sudic al hărții astrale. După data de 20 ianuarie, atenția ta se va muta și ea de la carieră, către familie, proiecte personale și aspecte emoționale.

De asemenea, o mare parte a planetelor se va afla în jumătatea de est a hărții corespunzătoare zodiei tale. Aceasta face ca independența și obiectivele personale să prevaleze asupra intereselor generale. Te vei descurca foarte bine fără compromisuri și fără să fie necesare diplomația și abilitățile sociale. Vei fi chiar agresivă în momentele în care ceva sau cineva se va așeza în calea ta.

Casa Spiritului va fi, de asemenea, foarte puternică în zodia ta. Intuiția îți va funcționa la cote maxime. Vei fi atrasă de activități religioase ori de altă natură spirituală. Meditația și reflecția îți vor ocupa o parte din timp.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător indică o primă parte a lunii în care va fi necesar să depui eforturi susținute la muncă. Acestea îți vor fi răsplătite cu o îmbunătățire în venituri și în statutul profesional.

Oricum ar fi, în ultima decadă a lunii atenția ta se va muta asupra familiei și a ta personal, iar cariera rămâne să-ți ofere roadele pentru strădania depusă anterior. Pe cale de intuiție, vei ști cum să-ți conservi poziția câștigată, luându-ți în același timp o pauză bine meritată.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător te asigură că luna aceasta nu vei avea grija banilor. Cel mai mare succes îl vor avea Vărsătorii care câștigă dintr-o relație contractuală cu autoritățile: fie că au o afacere cu statul, fie că lucrează la stat.

Dacă se pune problema să investești în ceva, jupiter este de partea ta, iar investiția se va dovedi inspirată și profitabilă.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Relația de cuplu a Vărsătorului va fi agitată luna aceasta. Compatibilitatea sa cu partenerul va fi pusă în discuție. Influența favorabilă a lui Jupiter va regla această situație. În familie va fi multă distracție și vor fi achiziționate bunuri de lux.

Vărsătorul singur se îndreaptă către o relație serioasă, iar luna aceasta va face un pas decisiv în întâmpinarea ei. În relațiile de prietenie, va fi o perioadă de încercare. Iar în privința relațiilor noi, horoscopul tău pentru anul 2018 recomandă prudență.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Vărsător nu are nimic special de semnalat în privința sănătății. Totul va fi în parametri normali. Poate doar în prima parte a lunii, când munca va fi mai intensă, va trebui să-ți rezervi timp și pentru odihnă. De asemenea, să nu uiți să mânânci.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop