Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion anticipează că luna aceasta cariera nu va fi pe primul plan pentru tine. Mai mult de 80% dintre planete se grupează în partea sudică a hărții tale astrale.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion

Sectorul estic este, de asemnea, mai puternic decât cel vestic, până pe data de 20. După această dată, importanța abilităților sociale va crește iar libera inițiativă va pierde teren. Deciziile importante trebuie să le iei până pe data de 20 ianuarie.
Horoscopul tău pentru anul 2018 anticipează că, în continuare, Saturn te va ajuta să păstrezi un profil discret și să faci schimbări radicale cu zgomot puțin.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ

Nu se va întâmpla nimic spectaculos în cariera ta în luna ianuarie. Va fi o perioadă favorabilă pentru evaluări și planuri de viitor. Poate chiar pentru îmbogățirea cunoștințelor și perfecționarea abilităților profesionale, în pregătirea perioadelor care urmează.

Dacă ești în căutarea unui job nou, șansele reale vor apărea în ultima săptămână a lunii. Dacă ai o afacere, finalul lunii ianuarie este favorabil extinderii echipei de lucru.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion: BANI

În ianuarie, banii vor fi o sursă de încântare pentru tine. Așteaptă-te la neașteptat! Surprinzător de repede vor veni banii pe care îi aștepți. Jupiuter și Uranus te influențează atât în abilitatea de a încasa cât și în tentația de a cheltui. Vei fi atrasă de lux și de sporirea confortului.

Cei din familia ta vor câștiga și ei foarte bine începând din a doua săptămână a lunii. Astfel încât este posibil să vă aventurați într-un proiect riscant, din care, însă, nu se poate pierde prea mult. Adică, merită riscul.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Fiind principala preocupare a Scorpionului în ianuarie, relațiile cu partenerul și cu familia vor fi excelente luna aceasta. Vei preocupată de propria ta bunăstare și imagine, iar asta se va reflecta frumos asupra partenerului. Este posibil să ai puțină bătaie de cap cu comportamentul copiilor.

Nativii în Zodia Scorpionului care nu sunt într-o relație au luna aceasta niște pretenții mai ridicate ca de obicei. În aceste condiții, nu sunt foarte mari șanse de a-și găsi un partener deocamdată. Asta poate fi frustrant. Soluția ar fi o relație mai veche care se poate reînnoda.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Până pe data de 20 ianuarie, sănătatea ta va fi la cote maxime. Nici după această dată nu vor fi cu adevărat probleme, dar s-ar putea să-ți mai scadă răbdarea și enegia.

Atunci când te simți tensionată și pe punctul de a izbucni, ia o pauză și oferă-ți o dupăamiază de divertisment departe de muncă dar și de familie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop