Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță anticipează că aspectele legate de familie și cele emoționale vor fi în prim plan luna aceasta. Sectorul sudic al hărții tale astrale este bine populat cu planete.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță

Problematica profesională va trece într-un plan secundar. Prietenii și familia te vor ține ocupată mai tot timpul.

O altă caracteristică a lunii va fi gruparea planetelor în sectorul vestic. În consecință, nu vei avea nicio dificultate în relațiile sociale și vei ști să le folosești în avantajul tău. Aspectul favorabil al lui Jupiter în ultima săptămână a lunii ianuarie va îmbunătăți viața ta familie. De altfel, horoscopul tău pentru anul 2018 semnalează că anul acesta este timpul să-i servești mai puțin pe ceilalți și să te ocupi mai mult de tine.

Având în vedere prezența lui Saturn în zodia ta, va trebui să fii prudentă în acțiuni și să manifești realism și modestie față de realizările pe care le vei înregistra.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță calculează că luna aceasta domeniul profesional nu va ocupa primul loc în preocupările tale. Vei aborda profesia ca pe ceva ce poate să-ți furnizeze plăcere și respect de sine.

Dat fiind că familia și aspectele emoționale țin capul afișului, și activitatea profesională va fi pentru tine un mediu în care te vei manifesta mai mult emoțional. Fiecare secundă de timp liber o vei acorda familiei și nu te vor prinde prea multe ore peste program.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță: BANI

Vei avea o situație financiară excelentă, dar asta te va îndemna și la cheltuieli mari. Nu va fi o problemă să rezolvi anumite probleme costisitoare și dorințe ale membrilor familei. Toată lumea va fi mulțumită de tine și de banii tăi.

Cel mai mare succes îl vor avea acei nativi ai zodiei ale căror venituri vin din comisioane din vânzări și promoții. De asemnea, cei care câștigă din activități creative vor avea succese financiare deosebite.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În prima parte a lunii, vor exista anumite turbulențe în relațiile dintre membrii familiei, respectiv între părinți și copii. Vor fi aduse în discuție diferențe de opinie care au existat întotdeauna. Această împrejurare îți va da posibilitatea de a pune lucrurile la punct și de a găsi o cale de mijloc.

Prieteniile Balanțelor vor fi și ele puse la încercare. Așa cum s-a mai spus, Balanța începe să se preocupe mai mult de sine și să-I lase pe ceilalți să-și mai poarte și singuri de grijă.

În relația de cuplu, problemele care apar se pot rezolva doar prin dialog deschis. Dacă ești singură, luna aceasta nu-ți va aduce o relație demnă de luat în serios, ci flirturi și distracții.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Până pe data de 20, sănătatea ta va fi problematică. Vei manifesta indispoziții legate de oboseală și de agitația emoțională. Acestea pot apărea sub formă de palpitații, dureri de cap sau tulburări digestive.

Soluția pentru dezechilibrele emoționale și pentru manifestările lor somatice stă în remediile naturale, în odihnă și în tehnicile de relaxare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop