Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac avertizează că, pentru o vreme, trebuie să-ți temperezi ambițiile personale. Sectorul vestic al hărții tale astrale găzduiește 80% dintre planete, deci interesele celorlalți vor trece înainte.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac

Va trebui să faci apel la toată diplomația de care ești capabilă și la felul tău natural de a te face utilă. Colaborarea și munca în echipă îți vor asigura reușita în toate privințele.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac: CARIERĂ

În spațiul tău profesional, vei întâmpina haos și confuzie. Te poți aștepta la schimbări semnificative în management și în structura organizațională. Schimbările cele mai importante vor avea loc în ultima săptămână a lunii, sub influența lui Jupiter.

Pentru tine, schimbările acestea au un potențial foarte bun. Dacă vei ști să te pliezi pe situație, statutul tău în organizație și nivelul câștigurilor se vor îmbunătăți.

Conform horoscopului tău pentru anul 2018, tot anul vei avea mult de lucru, cu riscul ca, din când în când, să te simți copleșită și depășită.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac descrie ca modestă situația ta financiară. Deocamdată, nu trebuie să te aventurezi în proiecte care implică cheltuieli. Nici membrii familiei nu vor sta strălucit cu banii luna aceasta.

Caută să-ți menții situația actuală în privința balanței dintre venituri și cheltuieli, fără schimbări hazardate. Este o situație pasageră, dar te va indispune și va putea da naștere unor discuții neplăcute.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În relațiile tale cu familia, vei fi influențată de Pluto și de Marte. În timp ce Pluto strică liniștea și îndeamnă la reconsiderări, Marte îndeamnă la acțiune concretă. Este de așteptat ca regulile casei să se schimbe într-un mod constructiv. Discuțiile vor apărea, desigur, cu privire la bani. Dar de aici se poate merge într-o direcție benefică, prin revizuirea obiceiurilor casei. Mai multă eficiență și mai puțină risipă nu pot să strice.

Dragostea va merge triumfal înainte după ce toate tulburările vor fi trecut. Va fi problematic de echilibrat munca cu timpul acordat relației de cuplu. Vor fi discuții pe această temă, iar reconcilierea va avea loc prin împărtășirea senzualității și pasiunii.

Cei singuri vor intra cu ușurință în relații noi. Dar cu tot atâta ușurință vor ieși, dacă ceva nu le va ieși la socoteală. Luna aceasta, Racul face multe compromisuri în interesul carierei și al armoniei în familiei. Însă nu este tot atât de dispus să înceapă o relație nouă printr-un compromis.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Rac avertizează că luna aceasta orice exces trebuie evitat. Va fi muncă multă, va fi ceva stres, deci energia este canalizată complet în aceste direcții. Se recomandă odihnă și cumpătare, pe cât posibil.

Pentru că la nivel planetar vor fi ceva turbulențe în zodia ta, este bine ca acestea să nu te găsească nepregătită. Influențele astrale vor profita de orice slăbiciune pentru a-ți afecta sănătatea. Întărește-ți imunitatea, hrănește-te corect și rezervă-ți suficiente ore pentru somn.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop