Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești anticipează o viață socială activă și magnetism cu care vei atrage noi contacte sociale.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești

Dată fiind gruparea majorității planetelor în partea de nord a hărții tale astrale, cariera va fi preocuparea dominantă în ianuarie. Ambițiile profesionale vor avea prioritate față de familie și aspectele emoționale.

Cum sectorul estic beneficiază de cea mai mare concentrare de forțe planetare, luna aceasta vei putea beneficia de inițiativele personale și de planurile independente. Este mai puțină nevoie de diplomație, de compromisuri și de abilități sociale.

Jupiter împreună cu Uranus vor influența orientarea ta spirituală, aducând schimbări semnificative.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești: CARIERĂ

Luna aceasta, cariera va fi dominantă în preocupările tale. Chiar și familia se va subordona acestui obiectiv, acordându-ți tot sprijinul.

Chiar dacă nu vei culege imediat roadele muncii tale, ceea ce faci acum îți consolidează semnificativ statutul profesional. Abia după primul trimestru al anului eforturile tale vor începe să dea roade, după cum indică horoscopul tău pentru anul 2018.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești: BANI

În luna ianuarie, se va întâmpla cumva că cei din jurul tău vor fi puși la grea încercare în privința banilor. Pe tine, însă, te vor ocoli dificultățile. Jupiter îți este favorabil în privința aceasta.

În această situație, fie vei sări în ajutorul unor rude și prieteni, fie vei participa la o donație în scop caritabil. În acest fel, vei satiaface și cerințele sociale.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Prima jumătate a lunii, va fi spornică în muncă, dar și plină de distracție. Deși în jur vor fi neliniști și turbulențe, acestea nu te vor afecta. Vei socializa în activități caritabile și vei împărtăși preocupări spirituale cu alți idealiști ca tine.

Pe baza compatibilității deja stabilite, va trebui să ajungi la un consens cu partenerul în micile dispute care se arată la orizont.

Nativii din Zodia Peștilor care sunt încă singuri se vor afla în câteva situații în care s-ar putea alege cu un partener. Trebuie să fie prudenți și selectivi ca să nu aibă parte de dezamăgiri.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Pești recomandă păstrarea unui regim alimentar și de viață îngrijit, pentru că luna aceasta ești tentată de unele excese. Acestea nu vor rămâne netaxate de organismul tău.

Nu-ți pierde nopțile cu petreceri sau cu flirturi online pentru că munca te solicită destul de mult în timpul zilei. Odihnește-te suficient ca să-ți conservi energia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop