Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec semnalează interesul prioritar pentru carieră. Mai mult de 80% dintre planete se află în sectorul nordic al hărții tale astrale.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec

Independența în gândire și acțiune te va caracteriza luna aceasta, pentru că estul grupează puterea astrală. Nu depinzi prea mult de ceilalți și nici de abilitățile sociale. Vei face primii pași în îndeplinarea unor obiective majore, așa cum anticipează horoscopul tău pentru anul 2018.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

Luna aceasta te vei concentra asupra obiectivelor profesionale. Foarte probabil vei fi oarecum încurcată de mișcarea nefavorabilă a lui Saturn. Aceasta va solicita din partea ta mai mult efort pentru a-ți menține mersul ascendent în carieră și finanțe. Vei beneficia de susținerea familiei, conștientă de faptul că va avea de câștigat în urma realizărilor tale.

Nativii în Zodia Berbecului care studiază sau activează în învățământ se vor confrunta cu schimbări majore. Vor fi schimbări fie în specializare, fie chiar în privința instituției. Depinde de ei ca aceste schimbări să le fie favorabile.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec: BANI

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec indică o lună în care vei profita material mai mult decât te aștepți. Prin intermedierea unor prieteni, vei participa la proiecte care nu țin direct de ocupația ta curentă.

Nu este, însă, o perioadă favorabilă speculațiilor financiare. Plătindu-ți facturile în avans sau lichidând o datorie purtătoare de dobândă vei fi mai câștigată.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Configurația astrală te îndreaptă mai mult către carieră și mai puțin către familie și aspectele emoționale ale vieții. Dacă ești într-o relație permanentă, probabil că nu vei avea timp suficient pentru ea. Aceasta poate fi o sursă de tensiuni între tine și partenerul tău.

Dacă ești singură, ai șanse de a-ți găsi un partener în aria profesională. Nu sunt întrunite condițiile pentru a decide o căsătorie. Planurile de a avea un copil necesită un timp de gândire.

În familie, copiii vor da oarecare bătaie de cap, dar nu neapărat într-un sens rău. Va trebui să-I asculți cu atenție și să iei în calcul aspirațiile lor în privința orientării profesionale.

Pe 31 ianuarie, eclipsa parțială de Lună va avea un impact asupra relațiilor tale de prietenie pe care le va reașeza pe noi baze. De asemenea, acest fenomen astrologic va influența convingerile tale de natură spirituală.

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar ianuarie 2018 pentru Berbec avertizează că, până pe 19 ianuarie, sănătatea ta va fi oarecum problematică. Trebuie să te îngrijejși de creșterea imunității, inclusiv prin odihnă suficientă. Fii atentă la micile semne de viroză sau indigestie și apelează la remedii naturale, ca să nu ajungi mai târziu la medicamente.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop