Frigărui de cartofi și ardei gras
Dacă vremea e frumoasă, atunci pune grătarul în funcțiune – dacă nu, atunci folosește grătarul din fontă.
• 6 porții • Gata în 25 min • 170 calorii per porție • 8 g grăsimi
INGREDIENTE
■ 750 g cartofi mici
■ 2 buc ardei gras, tăiat bucăți
■ 4 linguri ulei de măsline
■ 3 căței de usturoi, zdrobit
MOD DE PREPARARE
1 Pune 12 țepușe din lemn la înmuiat în apa 30 min. Fierbe cartofii în apa cu sare 15 min, pâna când se patrund și apoi scurge de apa.
2 Înfige pe țepușe bucați de cartofi ți de ardei și așaza frigaruile într-un vas. Stropește-le cu ulei, presara usturoiul și 1 lingurița de sare.
3 Da la gratarul încins la maximum 10 min, întorcând frecvent, pâna când se rumenesc.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Mai multe din Aperitive fara carne