Frigărui de cartofi și ardei gras

Dacă vremea e frumoasă, atunci pune grătarul în funcțiune – dacă nu, atunci folosește grătarul din fontă.

frigarui-cartofi

• 6 porții • Gata în 25 min • 170 calorii per porție • 8 g grăsimi

INGREDIENTE

■ 750 g cartofi mici

■ 2 buc ardei gras, tăiat bucăți

■ 4 linguri ulei de măsline

■ 3 căței de usturoi, zdrobit

MOD DE PREPARARE

1 Pune 12 țepușe din lemn la înmuiat în apa 30 min. Fierbe cartofii în apa cu sare 15 min, pâna când se patrund și apoi scurge de apa.

2 Înfige pe țepușe bucați de cartofi ți de ardei și așaza frigaruile într-un vas. Stropește-le cu ulei, presara usturoiul și 1 lingurița de sare.

3 Da la gratarul încins la maximum 10 min, întorcând frecvent, pâna când se rumenesc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Aperitive fara carne