Fasole cu jambon si menta

Un preparat viu colorat, al carui aspect invioreaza orice masa. Foloseste bob fiert care, dupa ce este curatat, capata culoarea verde-fraged.

Gata in: 20 min. | Calorii: 140 per portie | Grasimi: 8 g, saturate: 1 g

Ingrediente pentru 6-8 portii:

  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 ceapa mica, tocata
  • 600 g fasole alba fiarta sau bob, fiert si curatat de coaja
  • 100 g jambon afumat, taiat fasii
  • 1-2 linguri zeama de lamaie
  • 2 linguri menta proaspata, tocata

Mod de preparare:

1 Intr-un vas neaderent, incinge uleiul de masline, adauga ceapa si soteaza pana cand devine sticloasa si se inmoaie. Adauga fasolea fiarta si jambonul si tine pe foc pana se incalzeste complet.
2 Transfera intr-un bol, stropeste cu zeama de lamaie, adauga menta si serveste.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din carne de porc