Dovleac umplut cu fructe

Dupa ce spalati dovleacul, faceti-i un capac in zona coditei. Scoateti semintele din interior si curatati bine.
Amestecati toate ingredientele, inclusiv zaharul, umpleti dovleacul prin deschizatura, reasezati capacul si infasurati bine in folie de aluminiu.

Asezati-l intr-o tava plina cu apa. Coaceti in cuptor timp de aproape 4-5 ore la 160°C.
Pe masura ce se evapora, completati apa din tava.
Dupa 5 ore, transferati dovleacul pe un platou mare. Il puteti servi taiat felii, ca un pepene, si presarat cu bucati de rodie.

Reteta oferita de Beko si www.gatesti-ingenios.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)