Desert cu banane si caramel

Ingrediente pentru 2 portii:

  • 400 ml frisca
  • 2 linguri zahar tos
  • o banana mare
  • 100 g caramel
  • 1 lingurita de biscuit digestiv

Mod de preparare:

1 – Bate 400 ml frisca pana cand se intareste si adauga 2 linguri zahar tos. Taie o banana mare felii si pune cateva in doua pahare largi. Adauga 100 g caramel si apoi frisca batuta, in straturi, ultimul strat fiind de banana.

2 – Presara 1 lingurita de biscuit digestiv sfaramat deasupra fiecarui strat de banana, pentru a obtine o textura crocanta.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)