Descoperire incredibilă. Orice tip de cancer poate fi vindecat în doar 3 minute

Cum poate fi vindecat cancerul în 3 minute

 

Cum poate fi vindecat cancerul în 3 minute

Tot mai multe persoane se îmbolnăvesc de cancer și ajung să își piardă viața din cauza acestei boli. Chiar dacă este o afecțiune care duce la deces în cele mai multe dintre cazuri, medicii nu au reușit să depisteze tratamentul care ar putea duce la vindecarea cancerului, însă un autor american susține că ar fi găsit soluția salvatoare.

Gregg Braden este un autor american, iar acesta a devenit faimos pentru teoriile sale potrivit cărora cancerul ar putea fi vindecat în mai puțin de 3 minute.

Cum poate fi vindecat cancerul în 3 minute?

Gregg Braden susține că tot ceea ce se întâmplă la nivelul organismului se datorează emoțiilor. Astfel, acestea ne afectează ADN-ul și pot să ne îmbunătățească sau să ne înrăutățească starea de sănătate. Mai mult, autorul american crede în existența unui câmp electromagentic, care influențează funcționarea lucrurilor în lume. Acest câmp electromagentic este produs de emoțiile și gândurile fiecărei persoane în parte.

Pentru că acțiunea câmpului electromagnetic se întinde pe o rază de un metru față de corp, chinezii s-a gândit să genereze un câmp electromagnetic artificial, care să reducă tumorile. Testele au arătat că acest câmp electromagnetic reușește să reducă aproximativ 3×2.5 cm din tumoră în doar 3 minute, potrivit sanatatea.org. Scopul cercetătorilor este de a-i face pe oameni să își genereze singuri acest câmp electromagnetic pentru a-și putea îmbunătăți starea de sănătate.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

De ce copiii cresc mai mult vara? Care este explicația specialiștilor?

Cu aparatul dentar în vacanță. Ce trebuie să faci atunci când apar situații neprevăzute?

Lemnul dulce întărește sistemul imunitar. Uite cum te ajută această plantă să treci peste schimbările de temperatură

Băutura care te ajută să îți detoxifiezi organismul. Uite ce ingrediente trebuie să combini pentru a scăpa de toxinele din corp

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate