Curry de vitel cu orez

  1. Intr-un bol cu apa rece lasa 200 g naut la inmuiat timp de 2 ore. Taie 400 g carne de vitel cuburi si toaca 2 cepe marunt. Curata si razuieste 30 g ghimbir proaspat. Toaca 2 ardei iuti marunt.
     
  2.  Intr-un vas neaderent incinge 3 linguri ulei si rumeneste carnea uniform. Adauga ceapa, nautul, ghimbirul si tine pe foc amestecand continuu timp de 4 minute. Adauga 200 ml sos de curry, 4 rosii cireasa si 4 caise si lasa sa fiarba inabusit timp de 20 de minute.
     
  3.  Fierbe 250 g orez cu bobul lung in apa cu sare si in ultimele 5 minute adauga 100 g boabe de mazare. Serveste orezul fiert cu sosul cu carne si presarat cu 2 linguri verdeata proaspata tocata (patrunjel, busuioc, cimbru).
     
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita