Cum să elimini toxinele din colon simplu, rapid și fără efecte secundare? 2 metode naturale care rezolvă această problemă

Intestinele reprezintă calea prin care toxinele părăsesc organismul, lăsȃnd locul substanţelor nutritive. Atunci cȃnd intestinele nu funcţionează așa cum ar trebui pot să apară o mulțime de simptome neplăcute, printre care și constipaţia. Ȋn acest caz, toxinele rămȃn zile ȋntregi ȋn intestine și produc efecte negative care se resimt la nivel fizic, dar nu numai. Pentru a elimina toxinele din colon simplu, rapid și fără efecte secundare poți apela la 2 metode care te ajută să rezolvi această problemă și să te simți minunat.

Când toxinele rămân un timp îndelungat în organism te poţi simţi balonată, obosită, nervoasă sau neliniștită. Poţi avea senzaţia că ești sătulă, deși nu ai mȃncat nimic o zi ȋntreagă. Chiar și pielea are de suferit devenind palidă, ridată și lipsită de strălucire.

Cum să elimini toxinele din colon simplu, rapid și fără efecte secundare?

Aceste metode, vechi de sute de ani, te vor ajuta să scapi de toxine, contribuind ȋn același timp la ȋmbunătăţirea stării de sănătate.

1. Cura cu tărâțe

Este o metodă simplă la care poţi apela ori de cȃte ori te constipi, dar și atunci cȃnd vrei să scapi de toxine. Ai nevoie de tărȃţe din grȃu pe care le poţi procura de la orice magazin cu produse naturiste, miere și apă. Seara se pun 2-3 linguri de tărȃţe ȋntr-un pahar cu apă și se adaugă o linguriţă de miere. Se amestecă bine, apoi se lasă la macerat peste noapte. Dimineaţa se amestecă și se bea pe stomacul gol. Dacă nu ești obișnuită cu gustul tărȃţelor, poţi ȋncepe prin a le strecura și a bea numai apa. Cura se urmează timp de două săptămȃni. Vei observa cum tranzitul intestinal se reglează, te vei simţi plină de energie, iar pielea va deveni strălucitoare.

2. Cura cu argilă

Ai auzit probabil de efectele miraculoase ale argilei asupra corpului. De mii de ani reprezintă un remediu utilizat pe scară largă ȋmpotriva problemelor digestive. Argila curăţă intestinele, poate trata gastrita și aciditatea gastrică, curăţă rinichii și ficatul, scade tensiunea arterială, hidratează și vitaminizează organismul. Poţi folosi argila pentru a elimina toxinele din organism, dar și ȋn caz de enterocolite sau episoade diareice cauzate de colonul iritabil. Ai nevoie de un pahar din sticlă, o spatulă din lemn, argilă și apă plată. Seara se pune argilă de mărimea unei nuci ȋn pahar, se toarnă apă plată și se amestecă cu spatula din lemn. Se lasă pȃnă dimineaţa cȃnd se bea pe stomacul gol. Timp de jumătate de oră nu se mănȃncă. Dimineaţa se va prepara următorul pahar cu argilă care se bea ȋnainte de masa de prȃnz. La prȃnz se prepară argila pentru seara. Cura cu argilă se urmează minim o lună.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cât costă testul care depistează peste 300 de mutaţii ale tumorilor canceroase? Iată ce beneficii poate avea pentru bolnavii de cancer

Care sunt primele semne ale anorexiei? Uite cum îți dai seama dacă o persoană apropiată suferă de această afecțiune

Hemoroizii au simptome comune inclusiv cu cancerul

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate