Crevete cu grepfrut si chili

Crevete cu grepfrut si chili
1. Intr-un vas mic, incalzeste zeama si coaja rasa de la 1 grepfrut rosu si 1⁄2 ardei iute, tocat marunt, si lasa sa fiarba pana cand scade la 2 linguri. Lasa sa se raceasca. Adauga 2 linguri ulei de masline si stropeste 18-20 crevete, curatate de cochilii. Lasa la marinat in frigider cel putin 3 ore sau peste noapte.

2. Incinge gratarul la temperatura potrivita si rumeneste crevetele 2 minute pe fiecare parte, intorcind pana cand se patrund. Asaza crevetele pe un platou intins si presara 1⁄2 grepfrut rosu, segmentat si taiat cuburi mici, 4 fire de ceapa verde, tocata marunt oblic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare