Cotlete de porc in crusta de costita

PASUL 1. Presara carnea cu sare si piper negru si rumeneste-o uniform in untul incins. Apoi lasa deoparte. Preincalzeste cuptorul la semnul 180oC.

PASUL 2. Opareste spanacul in apa clocotita cu sare, timp de cateva minute. Pune-l in apa rece ca gheata; scurge-l de apa si asaza-l in jurul cotletului, astfel incat sa-l imbrace uniform. Asaza din loc in loc cate o frunza de salvie si apoi acopera totul cu feliile de costita. Da la cuptor timp de 40 de minute.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de porc