Cotlete de porc dulci

Timp de gatit: 25 min., 370 calorii per portie; 5 g grasimi; 1 g nesaturate; Cost: aprox. 16 lei

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc de circa 100 g fiecare
  • 5 linguri rosii deshi-dratate cu busuioc pentru marinata
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 200 g orez cu bobul lung, prefiert
  • patrunjel proaspat pentru ornat

Mod de preparare:

1. Intr-un vas din portelan sau din plastic pune carnea si adauga deasupra rosiile deshidratate, pasta de rosii si marmelada. Amesteca, pentru a acoperi uniform car-nea. Pune peste vas film alimentar si lasa sa stea deoparte la marinat timp de 5 minute sau mai mult. Incinge gratarul cuptorului la temperatura medie.

2. Fierbe orezul conform instructiunilor inscrise pe ambalaj. Frige carnea pe gratar timp de 15-20 de minute, intorcand din cand in cand.

3. Serveste friptura cu garnitura de orez, ornata cu frunze de patrunjel proaspat si cu salata verde crocanta.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc