Timp de pregatire: 15 min.
Timp de gatit: 25-30 min.
Ingrediente pentru 4 portii :
- 8 fire de rozmarin
- 8 cotlete mari de miel, curatate de grasime
- 3 catei de usturoi, curatati de coaja si taiati felii
- 3 linguri ulei de masline
- 2 linguri boabe de mustar
Mod de preparare:
- Pe fiecare cotlet legati cu ata cate 1 fir de rozmarin, prinzand intre cotlet si fir cate 2 feliute de usturoi. Amestecati mustarul cu uleiul si cu un praf de sare si piper si ungeti cotletele.
- Incingeti o tigaie din teflon la temperatura maxima. Frigeti cotletele timp de 1-2 minute, pe fiecare parte. Daca doriti sa se patrunda mai bine, frigeti inca 2-3 minute pe fiecare parte. Lasati cotletele sa se "odihneasca" timp de 1 minut inainte de a le servi.
- Serviti cu garnitura de sfecla si portocale (vezi retetele de garnituri), ciuperci fripte si piure de cartofi.
Pofta buna!
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro