6 portii
325 cal/portie
Timp de pregatire: 10 min
Timp de gatire: 1 ora 45 min
Poate fi servita ca fel principal la orice masa festiva
Ingrediente:
Mod de preparare:
1 – Incingeti cuptorul la 220 grd. C. Puneti jumatate din rozmarin si cimbru intr-o tava de friptura, asezati pulpa de miel peste ele, ungeti pulpa cu ulei si presarati piperul, restul de cimbru si rozmarin. Dati la cuptor si coaceti 20 min.
2 – Reduceti temperatura la 180 grd. C si coaceti aprox. 20 min pentru fiecare 500 g carne, ungand din cand in cand carnea cu zeama lasata in tava.
3 – Scoateti pulpa din tava, apoi adaugati vinul si supa. Fierbeti 2 min si adaugati pelteaua. Fierbeti la foc mic 3 min pana se ingroasa sosul. Puneti intr-o sosiera si serviti cu miel, cartofi fierti si salata verde.
Pofta buna!