Pulpa de miel la cuptor

6 portii
325 cal/portie
Timp de pregatire: 10 min
Timp de gatire: 1 ora 45 min
Poate fi servita ca fel principal la orice masa festiva

Ingrediente:

  • 1,8 kg pulpa de miel
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita piper negru, zdrobit
  • 8 fire de rozmarin uscat
  • 8 fire de cimbru uscat
  • 150ml vin alb
  • 150 ml supa de oase (sau 1/2 cub concentrat de vita dizolvat in 150ml apa fiarta)
  • 4 linguri peltea de zarzare sau coacaze


Mod de preparare:

1 – Incingeti cuptorul la 220 grd. C. Puneti jumatate din rozmarin si cimbru intr-o tava de friptura, asezati pulpa de miel peste ele, ungeti pulpa cu ulei si presarati piperul, restul de cimbru si rozmarin. Dati la cuptor si coaceti 20 min.

2 – Reduceti temperatura la 180 grd. C si coaceti aprox. 20 min pentru fiecare 500 g carne, ungand din cand in cand carnea cu zeama lasata in tava.

3 – Scoateti pulpa din tava, apoi adaugati vinul si supa. Fierbeti 2 min si adaugati pelteaua. Fierbeti la foc mic 3 min pana se ingroasa sosul. Puneti intr-o sosiera si serviti cu miel, cartofi fierti si salata verde.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din carne de oaie