Concept nou de gătire fără prăjeli și grăsimi nesănătoase
Un concept nou de gătire constând într-un mod sănătos de preparare, fără prăjeli și grăsimi nesănătoase: în pregătirea meniurilor se folosesc doar ingrediente naturale, proaspete și de cea mai bună calitate.
Meniurile sunt special gândite cu experți în domeniul nutriției și stilului de viață sănătos
Valeria Kiss, specialist în nutriție-dietetică, este expertul din cadrul companiei care gândește fiecare meniu din punct de vedere nutrițional, caloric, dar și ținând cont de specificul activităților fiecărei persoane cu care intră în contact, astfel încât rezultatele obținute să fie remarcabile.
Pe lângă planurile de bază pe care Valeria le gândește, ea oferă clienților și sesiuni online one-to-one, astfel încât să înțeleagă nevoile nutriționale ale fiecăruia și să le ofere cele mai bune opțiuni, să îi ajute pe aceștia să obțină rezultatele dorite.
'Misiunea mea leste să ajut oamenii să își atingă obiectivele de sănătate prin intermediul alimentației. De-a lungul timpul am studiat nutrienții, alimentația și modul în care acestea afectează sănătatea și îmi asum responsabilitatea de a ghida oamenii către alegeri alimentare mai sănătoase și un stil de viață echilibrat', spune Valeria Kiss – nutriționist & dietetician FITFOODWAY.
„Credem cu tărie că mâncarea sănătoasă este o cheie esențială pentru un stil de viață fericit și echilibrat. Am creat un meniu plin de opțiuni gustoase, dar sănătoase, pentru a ajuta oamenii să își atingă obiectivele de sănătate și fitness. Fiecare preparat este gândit pentru a oferi energie, vitalitate și un zâmbet pe buze', declară Cristian Naca – fondator FITFOODWAY.
Nutriționiști dedicați pentru planuri personalizate
FITFOODWAY a fost inaugurată acum 5 ani la Oradea, iar în acest moment este prezentă în 21 de orașe din țară cu mâncare sănătoasă, cu planuri nutriționale personalizate și cu peste 50.000 de clienți fericiți.
- Evaluarea stării de sănătate: Analize detaliate ale sănătății, luând în considerare factori precum vârsta, sexul, nivelul de activitate fizică, condițiile medicale preexistente și obiceiurile alimentare.
- Dezvoltarea planurilor alimentare pe programul de meniuri personalizate adaptate pentru a oferi ajutor în îndeplinirea nevoilor specifice. Acestea pot viza obiective precum pierderea sau menținerea greutății, gestionarea bolilor cronice sau îmbunătățirea performanței sportive.
- Educație nutrițională: învăță clienții cum să facă alegeri alimentare sănătoase și să se mențină pe drumul bun.
- Monitorizarea progresului: Pe măsură ce clienții urmează planurile nutriționale, le monitorizează progresul și le ajustează recomandările pentru a se potrivi schimbărilor în starea lor de sănătate sau în obiectivele personale.
- Învățare continuă: Domeniul nutriției evoluează constant și trebuie să rămână mereu la curent cu cercetările și descoperirile recente pentru a oferi cele mai bune sfaturi și tratamente posibile.