Cod la cuptor cu legume in stil provensal

Cod la cuptor cu legume in stil provensal
1.
Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. In tava de copt asaza legumele si stropeste-le cu 2 linguri ulei. Da la cuptor 25 de minute, amestecand o data.

2. Intre timp, fierbe vinul pana cand scade la 4 linguri, adauga rosiile si maslinele si fierbe cateva minute. Adauga busuiocul, potriveste gustul de sare si piper, toarna sosul peste legumele din tava si amesteca pentru a se unge uniform.

3. Intr-un bol, combina uleiul ramas cu oregano si boiaua si toarna peste peste, amestecand. Asaza petele peste legume si da la cuptor 5 minute.

4. Marunteste ingredientele pentru topping – cu exceptia painii. Unge feliile cu amestecul si asaza-le deasupra in tava. Da la cuptor 10 minute.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare