Canelloni cu crab si crevete

Canelloni cu crab si crevete
1.
Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190°C. Unge cu ulei un vas termorezistent. Intr-un vas pe foc, fierbe sucul de rosii cu vinul, 15 minute. Adauga uleiul, patrunjelul si zaharul. Toarna cateva linguri in vas si unge uniform baza acestuia.

2. Freaca urda sau branza de vaci pana cand se omogenizeaza. Combina cu restul ingredientelor, cu exceptia foilor de lazane si a cascavalului. Pune cate o lingura din amestec pe fiecare foaie, ruleaza si asaza-le in vas intr-un singur strat.

3. Toarna sosul deasupra, presara cascavalul, acopera cu folie si da la cuptor 30 de minute sau pana cand foile sunt fierte. Indeparteaza folia si da din nou la cuptor 8 minute. Servete cu salata verde.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare