Coaste de porc cu sos hoisin

Gata in: 1 ora
Calorii: 250 per portie
Grasimi: 19 g, saturate: 5 g

Ingrediente:

  • 1 kg coaste de porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 ceapa rosie, tocata marunt
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura ghimbir, razuit
  • 3 lingurite amestec de cinci condimente
  • 200 ml lapte de cocos
  • 3 linguri piure de rosii
  • 4 linguri miere
  • 3 linguri sos hoisin
  • 8 fire ceapa verde, curatate
  • 2 linguri seminte de susan

Mod de preparare:

  1. Fierbe coastele in apa cu sare 30 de minute. Scurge de apa si clateste sub jet de apa rece.
  2. Intr-un vas neaderent, incinge uleiul si soteaza circa 3 minute ceapa, usturoiul, ghimbirul si amestecul de condimente. Stinge cu laptele de cocos, adauga piureul de rosii, mierea, sosul hoisin si amesteca. Unge coastele cu a-mestecul si da-le la gratar timp de 15 minute, intorcand o data.
  3. Unge ceapa verde cu putin ulei si frige-o pe gratar cateva minute. Taie coastele si serveste-le cu ceapa rumenita si presarate cu susan.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc