Chiftele rapide de peste

  1. Intr-un bol incapator amesteca macroul afumat, cartofii zdrobiti si ceapa si presara sare si piper. Pe o suprafata presarata cu faina, modeleaza compozitia si formeaza 12 bile; aplatizeaza-le usor si da-le la rece timp de minimum 10 minute.
  2. Amesteca maioneza cu mustarul, mararul si zeama de lamaie. Presara sare si piper si lasa deoparte. Presara chiftelele cu faina, da-le prin oul batut si apoi prin pesmet.
  3. Intr-un vas pus pe foc incinge uleiul si prajeste chiftelele la foc potrivit timp de 4-6 minute pe fiecare parte, intorcand o data sau de doua ori, pana cand se rumenesc. Serveste-le cu maioneza si o mana de frunze de salata.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare