Reţetă de post: Chiftele din soia

482ADBIngrediente chiftele:

  • 250 g soia
  • 200 g ciuperci
  • 2 cepe mari
  • 2 tulpini telina
  • 3 catei usturoi
  • 3 cartofi
  • 3 linguri de gris
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 legatura marar

Mod de preparare:

  1. Ceapa se curata si se toaca foarte marunt sau se da pe razatoarea cu ochiuri mici. Se pune la calit in uleiul de masline si apoi se lasa putin la racit. Soia (de preferat granule) se fierbe timp de 20 minute in apa cu sare.
  2. Soia, ciupercile spalate si curatate de pielite, tulpinile de telina, soia si cartofii se dau prin masina de tocat si se amesteca impreuna cu ceapa calita si usor racorita. Cartofii trebuie sa se fiarba in prealabil.
  3. Se amesteca totul adaugand sare, piper si marar. Se omogenizeaza impreuna cu grisul. Se formeaza chiftelele in palme, se trec prin faina alba si se prajesc in ulei.
  4. In perioada cand nu este post, sunt delicioase impreuna cu un pahar de lapte batut.

Dacă dorești să eviți carnea, iată o rețetă perfectă de chiftele de post!

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din legume