Cea mai puternică rugăciune care te scapă de datorii și probleme financiare! Trebuie să o știi pentru că aduce mult belșug în casa ta

Din păcate, o mulțime de oameni au probleme financiare în zilele noastre. Cu toate acestea, se spune că atunci când ne apropiem de Dumnezeu și ne rugăm, ne vom simți sufletul mai împăcat și vom atrage lucrurile bune în viața noastră.

Puțini credincioși stiu că există o rugăciune care atenuează povara grea a datoriilor și aduce prosperitate. Pur și simplu, odată ce o rosteșt, ea aduce un aflux spontan de energie, conform secretele.com. Este bine să rostești această rugăciune cu voce tare și le spui și celor dragi despre ea, pentru că poate face minuni.

Este una dintre cele mai puternice rugăciuni care atrag abundența. Rezolvarea problemelor financiare poate să apară în mai puțin de o lună.

Cea mai puternică rugăciune care te scapă de datorii

„M-am născut din Lumina unde se naște lumina de la sine. Eu vin din abundența Universului. Din aceeași inimă ca Divinul. Mă îndrept spre abundență nelimitată. Deoarece Universul este sursa mea de lumină și abundență.

Decid că tot ceea ce gândesc și toată energia pe care o eliberez va atrage abundență nelimitată în orice aspect al vieții mele. Decid că nu am nimic de întrebat, pentru că mă aflu în abundență. Pentru că eu vin din aceeași Lumină ca Universul. Voi ști cum să creez aceeași abundență pe care ne-a dat-o forța divină. Amin!'

Ideal este ca atunci când spui această rugăciune să ai o stare de bine și să gândești pozitiv, pentru că numai așa vei atrage lucrurile bune în viața ta. Se spune că cei care sunt optimiști ajung departe.

Foto: shuttertock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Pe 24 februarie este cruce neagră în calendarul creștin ortodox! Este o mare sărbătoare pentru credincioși

Astăzi a început Postul Paștelui. Ce trebuie să faci în această perioadă și cum te trebuie să te duci la spovedanie

Noi reguli în bisericile ortodoxe din România! Sunt interzise desfăşurarea activităţilor artistice în lăcaşurile de cult. Ce se va întâmpla cu filmarea nunţilor şi a botezurilor

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate