Ce rugăciune poate fi rostită de sute de ori pe zi, în Postul Paștelui

În primul rând începe să-şi purifice organismul prin alimentaţie. Apoi se preocupă şi de suflet. Merge la biserică, se roagă, face milostenie şi toate acestea fac din omul obişnuit un om curat, pur, care poate primi lumina Învierii.

În post este bine să vorbim mai puţin cu cei din jurul nostru, pentru ca şi păcatele să fie mai puţine. Gândul nostru să fie mai mult la rugăciune şi la Iisus. Putem rosti de sute de ori pe zi acesta rugăciune: „Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul!' Nici nu ştiţi ce mult ajută!

La sfârşitul postului, să mergem la duhovnic şi să ne spovedim şi dacă preotul ne dă dezlegare să ne şi împărtăşim. Degeaba am ţinut post dacă nu mergem la duhovnic să ne spovedim, măcar în cele patru posturi de peste an. Sufletul trebuie curăţat de păcate, pentru că altfel se îmbolnăveşte şi trupul.

Află mai multe despre postul Paștelui și rețete de post din cartea Rețete de post economice si usor de preparat, scrise de Sanda Marin. Descoperă peste 200 de retete de post, culese din toate regiunile României și învățături ale sfinților, pentru perioada postului.

Cumpără cartea de la chioșcurile de ziare începând de luni, 26 februarie 2018, cu numai 17 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate