Cartofi umpluti cu peste

Cartofi umpluti cu peste
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Taie cartofii copti in doua si scoate miezul pana la 1 cm de margine si pune intr-un bol.

2. Topeste untul si adauga pestele, coaja de lamaie, crema de branza, patrunjelul si caperele – daca folosesti. Zdrobeste ouale si adauga-le in compozitie. Umple cartofii cu amestecul.

3. Combina miezul de cartof copt cu laptele si adauga piureul obtinut deasupra, presara branza si da la cuptor 10 minute.

Incearca si urmatoarea reteta de cartofi umpluti cu telemea si sunca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare