Cartofi noi cu trei feluri de sosuri

Spala 1 kg cartofi si fierbe-i la foc mic, in apa cu sare, timp de 25 de minute, sau la abur.

Sos de ardei
Spala 1 ardei gras rosu si 1 ardei gras galben, curata-i de nervuri si de seminte si toaca-i marunt. Toaca 1 esalota si 2 linguri ceapa verde. Intr-un bol, amesteca legumele, 300 g branza proaspata de vaci, 100 ml iaurt, 2 linguri mustar, asezoneaza cu sare si piper negru si serveste cu cartofi fierti.

Sos cu verdeata
Curata 1 ceapa si 1 catel de usturoi. Toaca ceapa marunt si pre­seaza usturoiul. Intr-un bol, amesteca ceapa si usturoiul, 250 g branza proaspata de vaci si 100 ml smantana, apoi asezoneaza-le cu sare si piper negru proaspat macinat. Adauga 2 linguri de verdeata proaspata (patrunjel, marar), tocata foarte marunt, presara cateva frunze de nasturel si serveste cu cartofi fierti.

Sos cu branza de vaci si somon afumat
Intr-un bol, amesteca 200 g branza proaspata de vaci si 100 ml smantana. Taie 150 g somon afumat in fa­­sii si incorporeaza in amestec. Ase­zo­neaza cu sare si piper negru proaspat macinat, adauga 1 lingura de marar verde, tocat marunt si ser­ves­te cu cartofi fierti.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Gustari