Cannelloni cu 3 feluri de branza

Cannelloni cu 3 feluri de branza

1. Preincalzeste cuptorul la 5/190°C. Incalzeste usor 700 g pasta de tomate, apoi adauga 11⁄2lingurita oregano si 150 ml vin alb sec sau supa concentrata de legume. Asezoneaza si lasa sa dea in clocot. Apoi fierbe mocnit 15 min.

2. Intre timp, pune 250 g spanac intr-o cratita, cu 2 linguri de apa, acopera cu capac si fierbe la foc potrivit 2-3 min, pana se inmoaie. Scurge bine spanacul printr-o sita. Toaca-l grosier, apoi incorporeaza 50 g seminte de floarea soarelui, 250 g urda, 100 g branza Brié, maruntita, 1 ou si un praf de nucsoara. Asezoneaza bine. Imparte umplutura in 8 si umple cu ea 8 cannelloni (paste tubulare care pot fi umplute).

3. Toarna jumatate de sos intr-un vas Jena de 2 l, pune cannelloni si acopera cu restul de sos. Presara 50 g branza Cedar si coace 30-35 min.

Ăștia sunt cei mai buni cannelloni cu carne!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Preparate cu paste