Cannelloni cu 3 feluri de branza
1. Preincalzeste cuptorul la 5/190°C. Incalzeste usor 700 g pasta de tomate, apoi adauga 11⁄2lingurita oregano si 150 ml vin alb sec sau supa concentrata de legume. Asezoneaza si lasa sa dea in clocot. Apoi fierbe mocnit 15 min.
2. Intre timp, pune 250 g spanac intr-o cratita, cu 2 linguri de apa, acopera cu capac si fierbe la foc potrivit 2-3 min, pana se inmoaie. Scurge bine spanacul printr-o sita. Toaca-l grosier, apoi incorporeaza 50 g seminte de floarea soarelui, 250 g urda, 100 g branza Brié, maruntita, 1 ou si un praf de nucsoara. Asezoneaza bine. Imparte umplutura in 8 si umple cu ea 8 cannelloni (paste tubulare care pot fi umplute).
3. Toarna jumatate de sos intr-un vas Jena de 2 l, pune cannelloni si acopera cu restul de sos. Presara 50 g branza Cedar si coace 30-35 min.
Ăștia sunt cei mai buni cannelloni cu carne!