Buseuri cu legume

Ingrediente :

Pentru aluat:

  • 350 g margarina
  • 16 linguri faina
  • 10 linguri apa
  • 2 linguri otet
  • sare

Pentru compozitie:

  • 1 conserva mica porumb
  • 2 cepe
  • 1/2 varza mica
  • 1 frunza dafin
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare:

  1. Toate ingredientele pentru aluat se amesteca pana se formeaza un aluat consistent. Acesta se intinde intr-o foaie mai groasa.
  2. Varza se taie fideluta si se freaca bine cu sare. Intr-un pic de ulei se caleste putin ceapa taiata solzisori, apoi se adauga putina apa, dafinul, sare, piper si varza tocata, care se lasa pana ce se inmoaie bine, iar apa s-a evaporat.
  3. Se scoate frunza de dafin, se trage de pe foc, iar in vas se pun boabele de porumb scurse de apa si se amesteca.
  4. Pe o jumatate din suprafata aluatului intins se pun cu o lingura gramajoare din amestecul de legume. La final se acopera cu partea nefolosita a aluatului si se taie discuri cu ajutorul unui pahar.
  5. Buseurile se pun la cuptor intr-o tava unsa cu margarina. Se ung fiecare cu un pic de margarina pe deasupra si se lasa timp de cca 15 ? 20 minute pana ce aluatul se rumeneste. Se pot servi atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...

EVA.RO
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume